BKBEATS - Enginear

Leuk dat je bij BKBEATS was!

Leuk om je ontmoet te hebben op BK Beats! Hopelijk heb je er net zo van genoten als wij. Als trotse hoofdsponsor vonden wij het gaaf om een aandeel te hebben bijgedragen in de totstandkoming van dit evenement. Nu de wereld weer open is, onderstrepen wij extra het belang van verbinding en samenkomen.

Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even iets anders doet dan anderen. Door jou echt te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen we bij het vinden van de juiste match. En het vinden van die juiste match, dat doen we goed. Héél erg goed zelfs. Wij hebben namelijk het hoogste matchingspercentage in de branche en onze matches leiden bijna altijd tot een vaste aanstelling. Kom dus eens bij ons langs, we willen je graag leren kennen!

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Wij geven trainingen en workshops, voorzien jou van technische bijbanen, nemen persoonlijke stijl- en drijfverentesten af en fungeren als advies- en kennis partner. En nu het mooiste! Jij kunt hier als technisch student gratis en vrijblijvend gebruik van maken. Of het nu is om even te sparren of om jouw opties door te nemen. Wij hebben diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en kunnen jou op basis van ons unieke model kunnen wij carrière advies bieden, geheel aangepast op jouw situatie!

Bekijk onze diensten

Je foto’s ook digitaal ontvangen?

Op zoek naar een digitaal exemplaar van je foto? Die hebben wij. Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en ontvang van ons een link. LET OP: Het kan even duren voor de foto’s online staan. Wij streven ernaar om je foto binnen twee weken beschikbaar te maken.

Stuur mij de foto’s