Start jouw take-off

De beste match voor jou!

Het is onze missie om jonge ingenieurs te helpen bij het maken van bewuste loopbaankeuzes en zo een positieve bijdrage te leveren aan de eerste jaren van jouw carrière. Ons doel? Het vinden van de best mogelijke match voor jou! Zodat jij je nog harder ontwikkeld en een uitstekend fundament creëert voor de rest van je loopbaan.


Meer over ons
Je vindt ons in
heel Nederland!

Enginear is een bekende naam in de branche en werkt nauw samen met diverse universiteiten, hogescholen en studieverenigingen. Hier organiseren we diverse trainingen en workshops gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden met betrekking tot solliciteren, het maken van bewuste loopbaankeuzes en de arbeidsmarkt.

Het Take-off programma biedt meer. Veel meer…

Je kent Enginear als die partij die voor jou de beste match maakt. En dat doen we nog steeds! Maar we doen er voor jou graag nog een schepje bovenop. Het Take-off programma zorgt niet alleen voor begeleiding richting, en een zachte landing binnen de organisatie, maar is er ook nog eens op gericht om jou alle handvatten te bieden om van jouw eerste jaar een succes te maken. Van trainingen en intervisie bijeenkomsten tot aan leuke evenementen met andere starters in jouw werkveld. En, voor jou als starter is deelname aan het TAKE-off programma geheel KOSTELOOS! Waar wacht je nog op…

Start jouw Take-off

 

Wat betekent dat voor jou

Bij Enginear begint je oriëntatie met een carrière adviesgesprek om erachter te komen wat het beste bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Bij Enginear wijzen we je tijdens dit traject één vaste sparringpartner toe die jou stap voor stap begeleidt. Ook tijdens het eerste jaar dat jij werkzaam bent. Wij doen er alles aan om jou na jaar 1 een overstap te laten maken naar die vaste baan!

     Begeleiding tijdens jouw keuze- en oriëntatiefase
     Begeleiding naar en tijdens je proeftijdbespreking
     Gezamenlijke tussentijdse evaluatie en bijsturing
     Ondersteuning en begeleiding richting jouw overstap

Meer informatie?

Schrijf je even in, dan nemen wij contact met je op. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Wat betekent dat voor jou

Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Ons trainingsaanbod is afgestemd op behoeften vanuit zowel bedrijven als andere starters in de markt. Hierdoor creëer je gegarandeerd toegevoegde waarde voor jou en je CV.

     Een focus op persoonlijke vaardigheden en soft-skills
     Groepstrainingen door externe ervaren trainers
     Intervisie samen met ander starters in jouw vakgebied
     Mogelijkheid tot een persoonlijk ontwikkelplan traject (optioneel)

Meer informatie?

Schrijf je even in, dan nemen wij contact met je op. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Wat betekent dat voor jou

Dat betekent dat wij het waarderen dat je onderdeel uitmaakt van het Enginear-Team. En deze waardering laten wij graag merken tijdens borrels, gave events, uitjes en meer!

     Het jaarlijkse Take-off event (EXCLUSIEF voor deelnemers)
     Het jaarlijkse zomerevent
     Netwerken en gezelligheid
     Een warme afsluiting na ons jaar samen

Meer informatie?

Schrijf je even in, dan nemen wij contact met je op. Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Lanceer jouw carrière

De Career Take-off is uniek in de bebouwde sector. Het is voor jou geheel kosteloos en je wordt, zoals je van ons kent, nog steeds begeleid richting jouw ideale match en een vast contract. Jij profiteert van 15 jaar ervaring in het maken van matches en van trainingen die zijn ontstaan vanuit een rechtstreekse behoefte in de markt. Nieuwsgierig geworden? App “Take-off” naar 06-24224038 en we nemen zo snel mogelijk  contact met je op.

 

Whatsapp         Start jouw Take-off

 

Bellen of mailen mag natuurlijk ook. 

T     030-3031715
   info@enginear.nl