Corona-update

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Ook Enginear pakt hierin haar verantwoordelijkheid. Dit heeft echter wel invloed op de werkwijze die je van Enginear gewend bent. Daarom willen wij jou op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze tijd tot een minimum te beperken.

 

Wij werken thuis
Onze fysieke vestigingen in Gouda en Deventer zijn gesloten, maar al onze medewerkers werken vanaf huis omdat wij het belangrijk vinden dat ook jij je werkzaamheden, gesprekken en eventuele sollicitatietrajecten gewoon zo veel mogelijk kunt voortzetten.


Begeleiding en adviesgesprekken
Enginear gaat namelijk gewoon door met het voeren van adviesgesprekken en het geven van begeleiding waar nodig! Videobellen met onze kandidaten doen wij al heel lang en is nu natuurlijk helemaal handig! Heb jij dus tijdens deze corona crisis wat tijd over en wil jij deze tijd gebruiken om uit te vinden wat er bij jou past en welke mogelijkheden je tijdens of na je studie hebt? Aarzel dan niet top contact op te nemen.


Trainingen, evenementen en workshops
Al onze trainingen, evenementen en workshops t/m 6 april zijn tot nader bericht uitgesteld of afgelast. We weten nog niet wat er gebeurd na 6 april, maar brengen je direct op de hoogte van relevante veranderingen zodra die zich voordoen.


Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@enginear.nl of bel ons op telefoonnummer 030-3031715. Wij wensen jullie namens het hele team van Enginear het allerbeste!

Bekijk ook deze pagina’s
De werkzaamheden gaan door: Ons online proces
Wat kun je van ons verwachten deze tijd?
Tips voor online video-solliciteren
Podcast: Hoe vind ik een stage tijdens de corona-crisis