Dienstverlening - Enginear

Maak een keuze:

Carrière adviesgesprek

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Wanneer je gaat afstuderen en je je eerste stappen richting de arbeidsmarkt zet heb je vaak veel vragen. Wat voor werk wil ik graag doen en welke functies of bedrijven passen daar goed bij? Goede vragen en wij helpen je graag verder. Dus wil jij meer duidelijkheid in de keuzes die je in je loopbaan gaat maken?
Ga dan een gratis en vrijblijvend carrière adviesgesprek met ons aan.

Lees meer

Trainingen & Workshops

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Jaarlijks organiseren wij meer dan 50 inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten in de vorm van trainingen en workshops. Benieuwd naar onze trainingen?

Lees meer

CV-Check

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Met meer dan 15 jaar aan specialistische kennis weten wij precies waar werkgevers op letten en waar ze gevoelig voor zijn. Dus stuur ons je CV om door onze loopbaanadviseurs te laten checken en van persoonlijke feedback te voorzien!

Lees meer

Technische bijbanen

Werk

Wil jij tijdens je studie wat bijverdienen en daarnaast ook nog eens relevante werkervaring op doen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Bij Enginear hebben wij namelijk een mooi aanbod aan technische bijbanen. Op basis van jouw studie gaan we op zoek naar een passende bijbaan!

Lees meer

Startersbanen

Werk

Bij Enginear werken wij net even iets anders dan je misschien gewend bent. Door jou echt te leren kennen en met oog op jouw ambities en drijfveren helpen wij bij het vinden van de juiste match. En daar is Enginear uniek in. Wij streven naar een goede en langdurige relatie tussen jou en je werkgever. En met het hoogste matchingspercentage in de branche, doen wij dat goed. Heel erg goed!

Lees meer

Career Take-off programma

Werk

Enginear heeft iets gaafs ontwikkeld als aanvulling op onze startersbanen, het Career Take-off programma. Dezelfde kwaliteit, maar dan met héél veel extra’s. Nadat jij je baan hebt gevonden zorg je er met dit programma voor dat je carrière gelanceerd wordt en dat jij jezelf pijlsnel ontwikkeld. Hoe?

Lees meer

Vacatures

Werk

Bekijk onze vacatures voor zowel technische bijbanen als startersbanen. Zo krijg jij een goed idee van de functies waar je via Enginear op terecht kunt komen. Alles wat je hoeft te doen is even inschrijven. De rest gaat vanzelf!

Lees meer

Evenementen agenda

Evenementen

Jaarlijks organiseren wij vele inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Bekijk voor een volledig overzicht van onze evenementen, trainingen en workshops de agenda en schrijf je in!

Lees meer