Dienstverlening - Enginear

Maak een keuze:

Carrière adviesgesprek

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Wanneer je gaat afstuderen en je je eerste stappen richting de arbeidsmarkt zet heb je vaak veel vragen. Wat voor werk wil ik graag doen en welke functies of bedrijven passen daar goed bij?

Goede vragen en wij helpen je graag verder. Wil jij meer duidelijkheid in de keuzes die je in je loopbaan gaat maken? Ga dan een gratis en vrijblijvend carrière adviesgesprek met ons aan.

Lees meer

Trainingen & Workshops

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Jaarlijks organiseren wij meer dan 50 inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten in de vorm van trainingen en workshops. Benieuwd naar onze trainingen?

Lees meer

CV-Check

Kennis & Advies - Gratis en vrijblijvend

Met meer dan 15 jaar aan specialistische kennis weten wij precies waar werkgevers op letten en waar ze gevoelig voor zijn. Stuur ons je CV om door onze loopbaanadviseurs te laten checken en van persoonlijke feedback te voorzien en je CV een boost te geven.

Lees meer

Technische bijbanen

Werk

Wil jij naast studie flink bijverdienen en tegelijkertijd relevante werkervaring op doen in het vakgebied? Enginear heeft een groot en divers aanbod aan technische bijbanen bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Op basis van jouw studie, rooster en wensen vinden we voor een toffe, passende bijbaan.

Lees meer

Startersbanen voor ingenieurs

Werk

Bij Enginear werken wij net even anders. Door jou echt te leren kennen en met oog voor jouw ambities en drijfveren helpen wij je bij het vinden van de juiste match en droombaan.

Wij werken altijd naar een goede en langdurige relatie tussen jou en je toekomstige werkgever. Jij staat bij ons centraal. En daar is Enginear uniek in.

Lees meer

Career Take-off programma

Werk

Dit zorgvuldig samengestelde opleidingsprogramma duurt een jaar en volg je naast startersbaan. Gedurende dit jaar krijg je intensieve extra begeleiding aangeboden vanuit Enginear en staan er verschillende soft-skills trainingen en intervisie op het programma.

Ook stel je samen met een ervaren (externe) coach een persoonlijk ontwikkelplan op om je eigen vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Meer weten?

Lees meer

Vacatures

Werk

Bekijk onze vacatures voor zowel technische bijbanen als startersbanen. Zo krijg jij een goed idee van de functies waar je via Enginear op terecht kunt komen. Alles wat je hoeft te doen is even inschrijven. De rest gaat vanzelf!

Lees meer

Evenementen agenda

Evenementen

Jaarlijks organiseren wij vele inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten.

Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Bekijk voor een volledig overzicht van onze evenementen, trainingen en workshops de agenda en schrijf je in.

Lees meer