Meet the Team - Enginear

Laurie van Bemmel

Loopbaanadviseur

“Ik regel het!” Organiseren zit in mijn bloed en ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Wanneer ik een samenwerking aan ga met een jonge ingenieur, kun jij erop vertrouwen dat ik niet stop tot ik voor ons samen de gewenste uitkomst heb bereikt.

Ik heb Sociale en Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Deze masterrichting zoomt in op het menselijk handelen en beslissen binnen een organisatiecontext. Naast mijn master heb ik als voorzitter van een commissie twee introductieprogramma’s georganiseerd voor nieuwe studenten. Ik krijg onwijs veel energie van het bezig zijn met de organisatie van een evenement.

Ik vind mijn uitdaging in het goed doorgronden van de jonge doelgroep en het duidelijk stellen van het gezamenlijk doel. Het organiseren van relevante en innovatieve evenementen waar wij jonge ingenieurs kunnen inspireren en bewust kunnen maken over hun loopbaankeuzes, daar ligt mijn passie!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0641335013
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Aniek van Vliet

Loopbaanadviseur

Gedurende mijn opleiding human resource management heb ik mij gespecialiseerd in talent ontwikkeling. Wat is jouw talent en waar kom jij het beste tot jouw recht? Na mijn afstuderen wilde ik een vette reis maken door Azië, maar nog voor mijn vertrek werd ik benaderd door Enginear. De functie waarvoor ik werd benaderd was op mijn lijf geschreven, maar ik wilde mijn geplande reis ook niet opgeven. Omdat er een klik van beide kanten was hebben we tijdens mijn reis contact gehouden en ben ik een paar dagen na terugkomst alsnog op gesprek geweest. Binnen een week tekende ik mijn contact!

Techniek is een nieuwe wereld voor mij, maar de doelgroep hierbinnen, studenten en starters, staat juist heel dichtbij mij. Ik haal veel energie uit het begeleiden van jonge ingenieurs en in het maken van weloverwogen keuzes die van invloed zijn op hun loopbaan. Er samen achter komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij met net zoveel plezier naar je werk gaat als ik. Daar doe ik het voor!


Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

0639269232
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kim de Groot

Loopbaanadviseur

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het gedrag van de mens, daarom ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren op de Hogeschool Leiden. Tijdens deze studie heb ik geleerd hoe het brein werkt en hoe mensen keuzes maken. Ik heb mij gespecialiseerd in Levenslooppsychologie, dit vakgebied gaat in op de ontwikkeling van de mens van kind tot oudere. Jouw opvoeding en omgeving hebben invloed op jouw ontwikkeling en op de keuzes die jij maakt tijdens jouw levensloop.

Na mijn studie was het mijn beurt om een keuze te maken, maar wat is een baan dat bij mij past? Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik aan het werk wil gaan met jongeren, maar bij wat voor bedrijf? Door al deze vragen kwam ik tot de conclusie dat ik het leuk vind om andere te helpen met het maken van een bewuste keuze. Toen ik in gesprek raakte met Enginear werd duidelijk dat ik mij hier op mijn gemak voel en dit het juiste bedrijf is om aan de slag te gaan!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643048986
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Bente van der Brug

Recruiter

Laat mij je helpen in de grote-mensen-wereld! Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig de overgang van studeren naar werken kan zijn. Zelf heb ik na mijn afstuderen verschillende banen gehad, van de psychiatrie tot aan de bankenwereld, maar altijd met één aspect dat overeenkwam: mensen kunnen helpen. Ik krijg er energie van om mensen te leren kennen, om vervolgens écht een bijdrage te kunnen leveren aan de volgende stap in hun leven.

Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hier heb ik mij voornamelijk gericht op de arbeids- en organisatiepsychologie, oftewel; het gedrag en welzijn van mensen in een werkende omgeving. Ik vind het leuk om mensen te helpen hun plekje te vinden op de werkvloer. Daarnaast focus ik mij graag op de professionele ontwikkeling van onder andere studenten en starters, door middel van trainingen, workshops of een loopbaanadviesgesprek.

Als loopbaanadviseur neem ik de tijd om stil te staan bij wie je bent en waar je talenten liggen. Met een goede dosis empathie probeer ik jonge ingenieurs te helpen met het maken van de juiste professionele keuze en geef ik niet op totdat iedereen tevreden is!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628505327
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Sayarina Flantua

Loopbaanadviseur

Ik kom uit een wereld van vormgeving, ontwerp en marketing. Ik zei vroeger altijd; Ik word (binnenhuis)architecte. Maar het liep even anders dan gedacht. De echte wereld stond voor mijn neus. Na mijn studie maakte ik loopbaankeuzes waar ik niet goed genoeg over had nagedacht. Wat ik echt wilde voor de lange termijn? Dat wist ik niet. “Had ik maar een soort coach” dacht ik achteraf.

Ik ben erachter gekomen dat het mijn missie is om mensen te ondersteunen in de route die het graag voor ogen heeft. Zo ben ik sinds lente 2022 een coach opleiding gestart tot professioneel coach met als doel mijzelf te ontwikkelen als coach, zodat ik anderen ook beter kan ondersteunen.

In mijn baan heb ik 2 rollen; als accountmanager Bouwkunde sta ik in contact met bedrijven en ga ik bij hen op bezoek. Als loopbaanadviseur begeleid ik het traject van A tot Z. Ik hoor ook waar zij hulp in kunnen gebruiken binnen de ontwikkeling en hoor veel gave ervaringen waar mijn menselijke hart van gaat kloppen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643058213
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Rianne van Blokland

Accountmanager

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van mensen en word enthousiast van het geluk dat anderen hebben als ze eenmaal in de juiste functie en bij de juiste werkgever zitten.

Binnen Enginear, in mijn rol als accountmanager, mag ik elke dag bijdragen aan deze zoektocht naar geluk en ondersteun ik jonge ingenieurs in het maken van een bewuste carrière keuzes. Door mijn interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar zijn of haar drijfveren weet ik passend loopbaanadvies te geven. Zo verbind ik de talentvolle kandidaat met een werkgever als er echt een inhoudelijke match is en adviseer ik werkgevers over de inzet en begeleiding van de startende ingenieur. Hierdoor ontstaan prettige en langdurige samenwerkingen en dat is waar ik energie van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618710660
0303031715
WhatsAppLinkedIn

ir. Frank Roeland

Accountmanager

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel.

Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie.
Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers.

Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0615962995
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Arjan de Graaf

Accountmanager 

Het hebben van een uitdagende baan waar je gewaardeerd wordt is misschien wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Je brengt er veel van je kostbare tijd door en het geeft je een groot gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het één van de belangrijkste plekken om jezelf te ontwikkelen. Iedereen kent dat moment waarop je iets gaat doen wat nieuw is, maar waarvan je weet dat het heel goed of gaaf voor je is. Vaak heb je dan een duwtje nodig om de stap echt te zetten. Dat duwtje, die eerste stap, fascineert mij mateloos.

Na mijn technische studie ben ik vijftien jaar geleden ingenieurs gaan bemiddelen en begeleiden. Ik heb misschien wel duizend ingenieurs de vraag gesteld: wat wordt jouw volgende stap? Niet alleen aan kandidaten, maar ook aan mijn collega’s en opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid naar de toekomst en het geloof in het ontwikkelingsvermogen van mensen geven mij elke dag weer energie. Wanneer bespreken wij samen jouw keuzes?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0650507141
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Benjamin Plasschaert

Accountmanager

Tijdens mijn studie (Media Management) en mijn werk als producer en corporate recruiter binnen de publieke omroep heb ik mij geprofileerd tot een procesmatige denker, doorzetter en teamspeler. Mensen helpen is waar ik energie van krijg en waarbij ik het best in mijn element zit. Privé doe ik dit door mensen te voorzien van advies, op mijn werk doe ik dit door samen met jonge ingenieurs een pad uit te stippelen en samen te bedenken hoe we elke dag opnieuw tot de beste resultaten komen.

Deze oprechte interesse in mensen in combinatie met de hoge dynamiek van het werk zorgt ervoor dat de rol van Senior Accountmanager bij Enginear zo goed bij mij past. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, technische studenten, jonge ingenieurs en werkgevers te laten groeien en vooral met veel plezier te laten samenwerken. Samen een stip op de horizon zetten en een mooi plan maken om de doelen die we hebben te behalen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628284284
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Jamell Steevensz

Accountmanager en Projectcoördinator business

‘’Ondernemen, dat is wat ik doe!’’. Het behalen van concrete resultaten door doelen na te streven is wat ik wil en kan. Met een hbo-achtergrond in de richting van Small Business en Retail Management ken ik alle facetten van de bedrijfsvoering. Ik zoek altijd naar innovatieve mogelijkheden om op een toekomstgerichte en duurzame manier samen te werken met zowel bedrijven als jonge ingenieurs. Door het goed managen en structureren van mijn werkzaamheden, zorg ik ervoor dat ik mijn kennis en kunde op het juiste moment toepas.

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van jonge ingenieurs en het uitbreiden van mijn relatienetwerk. Hierdoor kan ik voortdurend de inhoudelijke match maken tussen de jonge ingenieur en het bedrijfsleven. Ga het gesprek met mij aan en kom erachter wat jij wil, wat jij kan en wat er echt bij jou past!
Durf jij het aan?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628749002
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Youri Kastermans

Account manager
Mijn interesse heeft altijd gelegen in het creëren van duurzame relaties. In mijn vorige baan was deze relatie voornamelijk tussen de opdrachtgever en mijzelf.  Maar nu, in mijn huidige rol,  krijg ik de kans om aan beide kanten duurzame relaties te creëren. Dus  niet alleen tussen de opdrachtgever en mij maar ook tussen de opdrachtgever en de kandidaat en dit geeft mij energie en voldoening.

Bovendien ben ik, vanwege mijn commerciële achtergrond en ervaring, goed in staat om kansen te zien. Ik ben actiegericht en laat geen kans onbenut. Ik denk altijd in mogelijkheden. Zou je samen met mij willen kijken waar jouw kansen liggen? Ik hoor graag van je!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0303031715
WhatsApp

Megan Veldema

Accountmanager

Ik ben altijd opzoek naar een uitdaging en ga deze ook niet uit de weg, ik bijt mij hierin vast tot dat wij samen tot een passende oplossing komen. What you see is what you get, ik ben recht door zee en niet bang om de pijnpunten op te zoeken en deze samen te tackelen.
Door mijn teamplayer mentaliteit heb ik altijd al de behoefte gehad om met mensen te werken en om als team een gezamenlijk streven te behalen.

Binnen mijn werk als Accountmanager bij Enginear heb ik niet alleen de kans om met mensen te werken, maar om voor mensen te werken. Binnen Enginear worden alle krachten gebundeld om samen een duurzame match te creëren voor jonge ingenieurs.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237451
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Wouter Nijkerk

Accountmanager

Iemand écht een stap verder helpen, daar word ik blij van! Dit is mijn belangrijkste drijfveer in mijn rol als accountmanager bij Enginear. Na mijn studie Businessmanagement ben ik het recruitment vak ingerold. Ze zeggen wel eens dat je er zelf niet voor kiest, maar dat recruitment jou kiest. Dat klopt bij mij helemaal! Ik heb het de afgelopen 10 jaar dan ook niet los kunnen laten en geniet ervan wanneer ik mensen oprecht kan helpen. Daarvoor sta ik elke ochtend met veel plezier op.

Bij Enginear ben ik sinds april 2023 begonnen en erg blij met mijn keuze. We hebben een enorm gezellig team waar hard gewerkt wordt, met een oprechte focus om onze doelgroep te helpen. Vanuit mijn rol als accountmanager probeer ik met mijn marktkennis, kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden in de eerste, duurzame stap van hun loopbaan. Het moment dat een student of starter super enthousiast terugkomt van een gesprek via ons en er een duurzame match ontstaat, hoe fijn is dat!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643058217
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Lineke Marchal

Backoffice

Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als consultant in de pensioenen- en verzekeringsbranche. Ik heb dat gedaan op detacheringsbasis waardoor ik veel verschillende opdrachten heb uitgevoerd in wisselende functies, van administratieve functies tot projectleider. In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan.

Deze werkervaring komt goed van pas in mijn huidige functie als onderdeel van de backoffice van Enginear. Enginear is een vooruitstrevende organisatie en samen met mijn teamgenoten zijn we continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen zodat jonge ingenieurs een soepele start van hun carrière kunnen maken en het gehele administratieve proces zo min mogelijk hinder geeft.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kelly Gerbrands

Backoffice, Financiën

Na het afronden van mijn administratieve en secretariële opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest binnen de ICT-branche. Ik ben begonnen als commercieel/administratief medewerkster en heb me ontwikkeld tot officemanager. Gedurende deze periode heb ik een brede ervaring opgedaan in boekhouding en personeelszaken. De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan bij diverse bouwbedrijven en ingenieursbureaus als klant, komen bij mijn huidige werkzaamheden goed van pas.
Bij Enginear zit ik helemaal op mijn plek. Mijn functie als ondersteunend medewerker van de accountmanagers en de backoffice activiteiten voer ik beiden met veel passie en enthousiasme uit.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628555037
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kim Lek

Backoffice

Na het afronden van mijn studie HRM ben ik aan het werk gegaan als recruiter bij een technische detacheerder. Na anderhalf jaar heb ik ervoor gekozen een overstap te maken naar de personeels- en salarisadministratie. In deze periode heb ik mijzelf weten te ontwikkelen op het gebied van HR, salarissen, wetgevingen en CAO’s.

In de rol van Backoffice Coördinator bij Enginear kan ik deze kennis en mijn ervaring van de afgelopen jaren in het vakgebied van de gebouwde omgeving delen met mijn collega’s.  Daarnaast is het een veelzijdige rol en krijg ik de kans om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237450
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Monique van der Voort

Backoffice

Als enthousiaste backoffice medewerker streef ik ernaar om een positieve impact te creëren binnen Enginear. Ik vind het leuk om werkstudenten te ondersteunen en inspireren om zo een positieve werkomgeving te creëren.

Met mijn ervaring in zowel financiële administratie als horeca, benader ik werkstudenten met empathie en heldere communicatie. Bij Enginear maak ik plaatsingsverzoeken en stel ik contracten op, help ik bij het indienen van timesheets en sta ik klaar voor vragen over declaraties en vakanties. Werken als backoffice medewerker betekent: empathie, open communicatie en het vinden van oplossingen. Ik geloof dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van de werkstudenten.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Warner Guinée

Senior Brand Manager

Na ruim 15 jaar voor een grote internationale organisatie te hebben gewerkt, in binnen- en buitenland, was ik toe aan iets nieuws, iets anders. Maar wat dan precies? Dat was me een raadsel. Wat ik wél wist, is dat ik voor een wat kleinere, ambitieuze en slagvaardige organisatie in NL aan de slag wilde gaan.

Via via kwam ik in contact met Enginear. Zij zochten een ervaren brand manager om de marketingafdeling te versterken. Een nieuw bedrijf, in een nieuwe branche, waar ik een hoop kan leren, maar ook een hoop waarde kan toevoegen… hé, dat was precies wat ik zocht. En na een aantal prettige gesprekken bleek het tussen Enginear en mij een match.

Begin 2022 ben ik  gestart met een waanzinnig leuke job waar ik mijn marketing & communicatie ervaring kan inzetten om het merk Enginear nog steviger in de markt te zetten en een strategie uit stippelen die een substantiële bijdrage levert aan de ambitieuze groeiplannen. Echt iets waar ik m’n creativiteit en energie in kwijt kan én van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638679012
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Risanne Krosse

Jr. Marketing en Communicatie medewerker

Alles wat met marketing te maken heeft vind ik leuk om te doen. Hier ben ik ook achter gekomen tijdens mijn opleiding Commerciële Economie. Dit wilde ik dan ook verder gaan onderzoeken en heb besloten om een Master Marketing Management te volgen aan de Erasmus Universiteit.

Alle kennis en vaardigheden die ik heb geleerd (en nog steeds leer) kan ik direct toepassen hier bij Enginear. Van de social media tot aan events organiseren en het optimaliseren van de website, er is overal een plekje vrij zodat ik kan meekijken en mijn advies kan geven. Want zeg nou zelf, een mooie website klik je toch minder snel weg dan een lelijke 😉

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638599433
0303031715
WhatsAppLinkedIn