Meet the Team - Enginear

Laurie van Bemmel

Evenementencoördinatie en Loopbaanadviseur

“Ik regel het!” Organiseren zit in mijn bloed en ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Wanneer ik een samenwerking aan ga met een jonge ingenieur, kun jij erop vertrouwen dat ik niet stop tot ik voor ons samen de gewenste uitkomst heb bereikt.
Ik heb Sociale en Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Deze masterrichting zoomt in op het menselijk handelen en beslissen binnen een organisatiecontext. Naast mijn master heb ik als voorzitter van een commissie twee introductieprogramma’s georganiseerd voor nieuwe studenten. Ik krijg onwijs veel energie van het bezig zijn met de organisatie van een evenement. Ik vind mijn uitdaging in het goed doorgronden van de jonge doelgroep en het duidelijk stellen van het gezamenlijk doel. Het organiseren van relevante en innovatieve evenementen waar wij jonge ingenieurs kunnen inspireren en bewust kunnen maken over hun loopbaankeuzes, daar ligt mijn passie!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0641335013
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Aniek van Vliet

Loopbaanadviseur

Gedurende mijn opleiding human resource management heb ik mij gespecialiseerd in talent ontwikkeling. Wat is jouw talent en waar kom jij het beste tot jouw recht? Na mijn afstuderen wilde ik een vette reis maken door Azië, maar nog voor mijn vertrek werd ik benaderd door Enginear. De functie waarvoor ik werd benaderd was op mijn lijf geschreven, maar ik wilde mijn geplande reis ook niet opgeven. Omdat er een klik van beide kanten was hebben we tijdens mijn reis contact gehouden en ben ik een paar dagen na terugkomst alsnog op gesprek geweest. Binnen een week tekende ik mijn contact!

Techniek is een nieuwe wereld voor mij, maar de doelgroep hierbinnen, studenten en starters, staat juist heel dichtbij mij. Ik haal veel energie uit het begeleiden van jonge ingenieurs en in het maken van weloverwogen keuzes die van invloed zijn op hun loopbaan. Er samen achter komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij met net zoveel plezier naar je werk gaat als ik. Daar doe ik het voor!


Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

0639269232
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Merel Wessels

Loopbaanadviseur

Ik ben altijd al een goede luisteraar geweest met een oprechte interesse in mensen en keuzes die zij maken. Na het afstuderen van de master Human Resource en verandermanagement wist ik één ding heel zeker: ik wil iets doen met menselijk gedrag, maar waar begin je? Omdat ik bij mijn afstudeerstage mocht blijven heb ik een tijd bij een grote overheidsorganisatie gewerkt. Daar kwam ik er al snel achter dat zo’n grote organisatie niet bij mij past. Ik vind het belangrijk om gezien te worden en te weten wat er speelt binnen een organisatie. Toen ik bij een kleinere overheidsorganisatie terecht kwam op de Leren & Ontwikkeling afdeling werd het zaadje voor loopbaanadvies gepland tijdens een training over talentmanagement. Ik ben er van overtuigd dat iedereen unieke talenten heeft, maar om deze te benutten moet je wel op de juiste plek en binnen de juiste organisatie zitten.

Ik wilde meer doen met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en interesse voor loopbaanadvies en via via ben ik uiteindelijk bij Enginear terecht gekomen. Naast mijn werkzaamheden als loopbaanadviseur coördineer en begeleid ik het ontwikkelingsprogramma voor starters. Deze combinatie geeft mij ontzettend veel energie en werkplezier!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0624224038
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Pleun Corman

Loopbaanadviseur

Als kind was ik altijd al bezig om anderen te helpen en wilde ik graag de wereld een stukje mooier maken. Om die reden koos ik destijds voor de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Na het afronden van deze studie heb ik een aantal jaren gewerkt bij een woningcorporatie. Hier heb ik kennis en ervaring opgedaan met het adviseren van mensen, maar ook leerde ik de bouwwereld kennen. Zelf ging ik mij steeds verder verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, mijn grote passie. Toen ik via via in contact kwam met Enginear kwam dit alles samen. Het was een mooie volgende stap was in mijn ontwikkeling. Ik krijg veel energie van het helpen van studenten en starters bij hun ontwikkeling en vind het leuk om samen te bepalen wat de volgende stap kan zijn. Het is mijn persoonlijke missie om iets bij te dragen aan deze wereld.

Wanneer ik anderen een stapje verder heb kunnen helpen en ze met een lach zie vertrekken is mijn dag gemaakt!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0639269231
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Doeke Wullms

Accountmanager 

“Ik realiseer Win-Win situaties!” Ik zie het als mijn persoonlijke missie om alle betrokkenen naar een zo gunstig mogelijke uitkomst te begeleiden! Als loopbaanadviseur wil ik dat jij als jonge ingenieur op een plek zit waar jij het naar je zin hebt. Als accountmanager sta ik in contact met bedrijven en zet ik mij in voor de duurzame match die wij bij Enginear zo belangrijk vinden. Deze twee doelen vullen elkaar perfect aan!

Door mijn master psychologie aan de UvA weet ik hoe belangrijk motivatie is om plezier op je werk te ervaren. Bovendien begrijp ik dat factoren als cultuur, teamdynamiek, werkzaamheden en verantwoordelijkheden bepalend zijn voor het werkplezier. Zo kan ik jou meenemen in dat wat voor jou belangrijk is! Mijn doel is dat jij de beste carrière keuze kan maken afgestemd op jouw wensen en voorkeuren! Met werkplezier en een duurzame match als resultaat!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237451
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Rianne van Blokland

Accountmanager

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van mensen en word enthousiast van het geluk dat anderen hebben als ze eenmaal in de juiste functie en bij de juiste werkgever zitten.

Binnen Enginear, in mijn rol als accountmanager, mag ik elke dag bijdragen aan deze zoektocht naar geluk en ondersteun ik jonge ingenieurs in het maken van een bewuste carrière keuzes. Door mijn interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar zijn of haar drijfveren weet ik passend loopbaanadvies te geven. Zo verbind ik de talentvolle kandidaat met een werkgever als er echt een inhoudelijke match is en adviseer ik werkgevers over de inzet en begeleiding van de startende ingenieur. Hierdoor ontstaan prettige en langdurige samenwerkingen en dat is waar ik energie van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618710660
0303031715
WhatsAppLinkedIn

ir. Frank Roeland

Accountmanager

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel. Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie. Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0615962995
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Arjan de Graaf

Accountmanager 

Het hebben van een uitdagende baan waar je gewaardeerd wordt is misschien wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Je brengt er veel van je kostbare tijd door en het geeft je een groot gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het één van de belangrijkste plekken om jezelf te ontwikkelen. Iedereen kent dat moment waarop je iets gaat doen wat nieuw is, maar waarvan je weet dat het heel goed of gaaf voor je is. Vaak heb je dan een duwtje nodig om de stap echt te zetten. Dat duwtje, die eerste stap, fascineert mij mateloos. Na mijn technische studie ben ik vijftien jaar geleden ingenieurs gaan bemiddelen en begeleiden. Ik heb misschien wel duizend ingenieurs de vraag gesteld: wat wordt jouw volgende stap? Niet alleen aan kandidaten, maar ook aan mijn collega’s en opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid naar de toekomst en het geloof in het ontwikkelingsvermogen van mensen geven mij elke dag weer energie. Wanneer bespreken wij samen jouw keuzes?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0650507141
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Benjamin Plasschaert

Accountmanager

Tijdens mijn studie (Media Management) en mijn werk als producer en corporate recruiter binnen de publieke omroep heb ik mij geprofileerd tot een procesmatige denker, doorzetter en teamspeler. Mensen helpen is waar ik energie van krijg en waarbij ik het best in mijn element zit. Privé doe ik dit door mensen te voorzien van advies, op mijn werk doe ik dit door samen met jonge ingenieurs een pad uit te stippelen en samen te bedenken hoe we elke dag opnieuw tot de beste resultaten komen.

Deze oprechte interesse in mensen in combinatie met de hoge dynamiek van het werk zorgt ervoor dat de rol van Senior Accountmanager bij Enginear zo goed bij mij past. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, technische studenten, jonge ingenieurs en werkgevers te laten groeien en vooral met veel plezier te laten samenwerken. Samen een stip op de horizon zetten en een mooi plan maken om de doelen die we hebben te behalen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628284284
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Jamell Steevensz

Accountmanager en Projectcoördinator business

‘’Ondernemen, dat is wat ik doe!’’. Het behalen van concrete resultaten door doelen na te streven is wat ik wil en kan. Met een hbo-achtergrond in de richting van Small Business en Retail Management ken ik alle facetten van de bedrijfsvoering. Ik zoek altijd naar innovatieve mogelijkheden om op een toekomstgerichte en duurzame manier samen te werken met zowel bedrijven als jonge ingenieurs. Door het goed managen en structureren van mijn werkzaamheden, zorg ik ervoor dat ik mijn kennis en kunde op het juiste moment toepas. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van jonge ingenieurs en het uitbreiden van mijn relatienetwerk. Hierdoor kan ik voortdurend de inhoudelijke match maken tussen de jonge ingenieur en het bedrijfsleven. Ga het gesprek met mij aan en kom erachter wat jij wil, wat jij kan en wat er echt bij jou past! Durf jij het aan?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628749002
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Lisa van der Schelde

Accountmanager

‘’Wat wil je later worden?’’, een vraag die veel mensen zullen herkennen. ‘’Geen idee’’ was mijn antwoord vaak, ‘’maar ik wil in ieder geval mensen helpen’’. En dat is wat ik nu doe bij Enginear. In mijn rol als accountmanager ga ik langdurige samenwerkingen aan met opdrachtgevers binnen het bouwkundig vakgebied. Daarnaast begeleid ik jonge ingenieurs tijdens hun sollicitatietraject en adviseer ik hen bij het maken van loopbaankeuzes. Door mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in anderen ben ik in staat om inhoudelijk sterke matches te maken tussen opdrachtgever en kandidaat zodat ook zij een langdurige samenwerking met elkaar aangaan. Zo help ik anderen, en daar krijg ik energie van!

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643048986
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Lineke Marchal

Backoffice

Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als consultant in de pensioenen- en verzekeringsbranche. Ik heb dat gedaan op detacheringsbasis waardoor ik veel verschillende opdrachten heb uitgevoerd in wisselende functies, van administratieve functies tot projectleider. In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan.

Deze werkervaring komt goed van pas in mijn huidige functie als onderdeel van de backoffice van Enginear. Enginear is een vooruitstrevende organisatie en samen met mijn teamgenoten zijn we continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen zodat jonge ingenieurs een soepele start van hun carrière kunnen maken en het gehele administratieve proces zo min mogelijk hinder geeft.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kelly Gerbrands

Backoffice, Financiën

Na het afronden van mijn administratieve en secretariële opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest binnen de ICT-branche. Ik ben begonnen als commercieel/administratief medewerkster en heb me ontwikkeld tot officemanager. Gedurende deze periode heb ik een brede ervaring opgedaan in boekhouding en personeelszaken. De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan bij diverse bouwbedrijven en ingenieursbureaus als klant, komen bij mijn huidige werkzaamheden goed van pas. Bij Enginear zit ik helemaal op mijn plek. Mijn functie als ondersteunend medewerker van de accountmanagers en de backoffice activiteiten voer ik beiden met veel passie en enthousiasme uit.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628555037
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Nelleke Kastelein

Backoffice

Na mijn studie Bedrijfskunde MER te hebben afgerond ben ik vijf jaar lang werkzaam geweest in het HR vak. Ik heb in die tijd veel geleerd over waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en één ding staat daarbij vast: Ik krijg energie van een veelzijdige functie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat!

Toen Enginear aanklopte was ik dan ook direct enthousiast! Ik ben in mijn huidige functie op de Backoffice verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces en mag daarnaast bezig zijn met het optimaliseren van al onze interne processen. Ook ondersteunen wij onze collega’s bij verschillende inhoudelijke vraagstukken. Dit is een mooie en uitdagende combinatie, waarbij ik elke dag nog nieuwe dingen leer!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618633828
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kim Lek

Backoffice

Na het afronden van mijn studie HRM ben ik aan het werk gegaan als recruiter bij een technische detacheerder. Na anderhalf jaar heb ik ervoor gekozen een overstap te maken naar de personeels- en salarisadministratie. In deze periode heb ik mijzelf weten te ontwikkelen op het gebied van HR, salarissen, wetgevingen en CAO’s.
In de rol van Backoffice Coördinator bij Enginear kan ik deze kennis en mijn ervaring van de afgelopen jaren in het vakgebied van de gebouwde omgeving delen met mijn collega’s.  Daarnaast is het een veelzijdige rol en krijg ik de kans om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237450
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Frank Horenberg

Marketing & Communicatie

Na mijn master communicatie heb ik enkele jaren lekker mogen knallen op het gebied van on- en offline marketing. Zowel in Nederland als internationaal en in verschillende rollen van marktonderzoek tot aan strategie, planning en de uitvoering daarvan. Een generalist met andere woorden. Ik krijg energie uit het verkennen en onderzoeken van nieuwe ideeën en het uitwerken van creatieve concepten samen met mensen die mijn enthousiasme delen.

Dat proces begint altijd bij jou. Wie ben jij en waar liggen jouw behoeften? En hoe kunnen wij daar in voorzien en het beste in ondersteunen. Dit zijn mooie vraagstukken om mee te stoeien. Ik geloof dan ook oprecht in dat extra stapje. Het keer op keer overtreffen van verwachtingen, daar maak je het verschil!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn