Traineeship Dura Vermeer - Enginear

Het traineeship Infra bij Dura Vermeer
Start dit najaar 2022 – meld je aan vóór 29 april!

Exclusieve partner

Enginear is exclusief partner in de werving van trainees.

Jouw voordeel

Jij ontvangt onafhankelijk advies en wij geven je meerdere opties.

Geen kosten

Al onze diensten zijn gratis en vrijblijvend voor studenten en jonge ingenieurs.

Ontwikkel jezelf in 2 jaar, waar anderen 3 jaar over doen!

Het traineeship is de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer, een bedrijf dat barst van de ambitie en dat tot de grote vernieuwers binnen de bouw wil behoren. Je draait mee op uitdagende projecten binnen de divisie Infra en word intensief gecoacht en getraind in ondernemerschap.

In twee jaar tijd leer je de volle breedte van het bedrijf kennen, zodat je daarna gegarandeerd bent van een mooie functie binnen Dura Vermeer als BIM engineer, duurzaamheidsadviseur, tendermanager, projectleider, uitvoerder, kostendeskundige, calculator, of creëer jij een nieuwe functie?

Waar kom je terecht?

Bij Dura Vermeer kom je terecht in een team dat van aanpakken houdt en altijd voor elkaar klaarstaat. Met een management waarbij de deur open staat zodat jij je goede ideeën kan pitchen. Er wordt hard gewerkt en succes wordt gevierd.

Tijdens je traineeship is het, naast je algemene werkzaamheden, de bedoeling dat je nieuwe ideeën bedenkt, deze uitwerkt en implementeert in de organisatie. Als trainee draai jij volledig mee in de bedrijfsvoering. Dat betekent complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken…

Wat kun je verwachten?

Bij de Infra divisie zijn er traineeships mogelijk binnen één van de drie werkmaatschappijen: Landelijke projecten, Regionale projecten en Railinfra projecten.

Het traineeship is opgebouwd uit drie blokken van acht maanden, waarbij je iedere periode binnen een andere afdeling werkt. Jouw persoonlijke begeleider binnen Dura Vermeer zal samen met je sparren om te zien welk pad het beste bij jou past. Met welke disciplines van Dura Vermeer je kennismaakt, hangt sterk af van jouw voorkeuren, achtergrond en ambitie.

Over de werkmaatschappijen

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

Landelijke projecten richt zich op grote, multidisciplinaire projecten tussen de tien en honderd miljoen euro. Bijvoorbeeld al die kilometers nieuw asfalt op de A6, inclusief tal van kunstwerken. Of de diepste parkeergarage van Nederland in Leiden. Zie jij jezelf hier aan meewerken, dan is de werkmaatschappij Landelijke Projecten misschien wel iets voor jou!

Dura Vermeer Infra Regionale projecten

Zoek de verbinding met de klant in innovatieve kleinschaligere projecten in jouw eigen regio, zoals de herinrichting van het Leidseplein in Amsterdam; een mooi project waarbij de gemeente Amsterdam streeft naar meer ruimte voor voetgangers, een verkeersveilige en hoogwaardig ingerichte openbare ruimte en meer eenheid op het plein. Een project middenin de hoofdstad met een oppervlakte van twee voetbalvelden. Hoe gaaf is dat!

Dura Vermeer Railinfra

Railinfra is als geen ander thuis op het spoor. Deze werkmaatschappij legt nieuwe railinfrastructuur aan en onderhoud bestaande sporen voor tram, metro en trein. Inclusief alles eromheen: van wissels tot perrons en van seinen tot bovenleidingen.

Neem nu de werkzaamheden op station Eindhoven. Met de groei van het treinverkeer is er meer ruimte nodig om treinen op te stellen en schoon te maken. Het opstelterrein krijgt daarom vijf nieuwe behandel- en opstelsporen en de vijf bestaande opstel- en reinigingssporen worden gemoderniseerd zodat er meer ruimte is om treinen op te stellen en schoon te maken.

"De 24-uur met Dura was intens, maar vooral ook erg leuk"

~Jeroen

"De door Enginear geselecteerde kandidaten zijn zichtbaarder in onze organisatie"

~HR-directeur Dura Vermeer

"Enginear dacht bij mijn keuze ook echt mee vanuit mijn belang"

~Aarnout

Ons proces, van inschrijving tot aanstelling!

Eerste ronde - meld je aan voor 29 april 2022

Enginear is de exclusieve adviseur in het gehele werving- en selectieproces voor alle traineeprogramma’s voor Dura Vermeer Divisie Infra en het eerste gesprek vindt plaats met Marjolein,  loopbaanadviseur bij Enginear.

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken waarom Dura Vermeer en het traineeship voor jou geschikt is. We gaan het hebben over vragen als: Wat wil ik de komende drie jaar leren? Wat voor werk wil ik graag doen en welke functies passen daar goed bij? Welke route moet ik uitstippelen om uit te komen bij die droombaan? En hoe kan ik het sollicitatieproces het beste aanvliegen? Tijdens de sollicitatieperiode krijg je vanuit Enginear begeleiding ter voorbereiding op de verschillende gesprekken bij Dura Vermeer.

Let op: de uiterste aanmelddatum is 29 april 2022!

Tweede ronde - 9 en 20 mei 2022

Een tweede ronde bestaat uit een gesprek met een HR-manager van Dura Vermeer en vindt plaats op locatie bij Dura Vermeer. Voor het gesprek maak je een capaciteitentest en stuur je een leuk filmpje op van jezelf waarin je jezelf voorstelt. Tijdens dit gesprek kun je alle vragen over het traineeship en Dura Vermeer zelf kwijt!

Derde ronde - 24 uur met Dura Vermeer – 7 & 8 juni 2022

De laatste stap om een weloverwogen beslissing te kunnen maken is deelname aan de 24-uursdag van Dura Vermeer voor alle potentiële trainees voor de divisie Infra. In deze volledig georganiseerde dag op 7 en 8 juni leer je Dura Vermeer in 24 uur kennen (mét overnachting dus!) Deze dagen dien je vrij te houden! Een contractaanbieding door de HR Directeur van Dura Vermeer Divisie Infra vindt plaats na afloop van de 24-uurs dag. Samen met een groep trainees zal je van start gaan bij Dura Vermeer.

De start! 1 september, 1 oktober of 1 november 2022

Voor jouw eerste werkdag heb jij een gesprek met een HR Manager van Dura Vermeer over de precieze invulling van de eerste acht maanden van het traineeship. Welke werkmaatschappij en rol past bij jou? Starten aan het traineeship kan op 1 september, 1 oktober of 1 november 2022.

Je zal rechtstreeks in dienst treden bij Dura Vermeer Divisie Infra. De arbeidsvoorwaarden van Dura Vermeer zijn van toepassing. Dat betekent een goed salaris en een collegiale werkomgeving. En het andere? Aan alles, van leaseauto, mobiele telefoon, opleiding tot vakantieregeling (40 vrije dagen), wordt gedacht. Net als een goede balans tussen werk en privé.

Persoonlijke ontwikkeling vanaf de start

Om jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens het traineeship te versnellen wordt jij in de eerste twee jaar intensief begeleid; niet alleen intern maar ook met externe coaching in groeps- en individueel verband. In het tweede jaar staat het young talent program bij trainingsinstituut De Baak op het programma.

Onze samenwerking met Dura Vermeer

Dura Vermeer en Enginear zijn beide organisaties die veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling. Deze gedeelde visie op de start van een succesvolle carrière maakt dat wij al jaren lang intensief samenwerken en exclusief partner zijn in de werving voor dit traineeship. Dura Vermeer vindt het, net als wij, belangrijk dat je als trainee goed nadenkt over je carrièrekeuzes en dus ook over de keuze om bij Dura Vermeer te komen werken. En die bewuste keuze is waar onze expertise ligt.

Daarom gaan wij met jou in gesprek over jouw keuze voor Dura Vermeer en de mogelijkheden binnen, maar ook buiten dit traineeship. Wij staan voor je klaar om samen uit te vinden waar jij warm van wordt en goed in bent. En, wat daar dan goed bij past. Met onze expertise kunnen wij je helpen met het creëren van duidelijkheid en inzicht in de keuzes die voor je liggen. Dus mocht je het nog niet gedaan hebben, meld je dan even aan via onderstaande knop!

Nieuwsgierig geworden?

Benjamin en Marjolein zijn onze Dura Vermeer experts binnen Enginear en zij begeleiden jou tot een weloverwogen keuze. Behoefte om te sparren over het traineeship of benieuwd of Dura Vermeer bij je past? Vraag het aan Marjolein. Je kan bellen of appen op 06-24224038 of mailen naar marjolein@enginear.nl