Wat voor loopbaanadviseur ben jij?

Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even iets anders doet dan anderen. Door jonge ingenieurs en opdrachtgevers echt te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen wij bij het vinden van de juiste match. Want dat is waar wij het allemaal voor doen, de duurzame match. Het creëren van die langdurige relatie tussen opdrachtgever en jonge ingenieurs.

Iedereen binnen Enginear is dan ook loopbaanadviseur. Daarbij maken wij onderscheid tussen de rol van recruiter en die van accountmanager. In de rol van loopbaanadviseur / recruiter ben je verantwoordelijk voor het leggen én onderhouden van contact met de studenten en jonge ingenieurs. Als loopbaanadviseur / accountmanager heb je net zo goed contact met jonge ingenieurs, maar is het ook jouw taak om relaties met opdrachtgevers te onderhouden, uit te breiden en te verdiepen en bij te dragen aan de groei van de bedrijven door het vinden van de juiste match met een jonge ingenieur.

Heb jij interesse in één van deze functies? Laat direct je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of wij een match hebben!

Vacature: Loopbaanadviseur / Accountmanager

Bekijk deze vacature

Vacature: Loopbaanadviseur / Recruiter

Bekijk deze vacature

Onze kernwaarden

Transparant

De kracht van Enginear is dat we altijd open en eerlijk zijn. In werkwijze en aanpak naar kandidaten en bedrijven, maar ook naar elkaar. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en kunnen we stappen voorwaarts maken. Zo vind je in ons kantoor alleen maar glazen ruimtes en staan de deuren altijd open.

Delen

Onze kennis en ervaring brengen we graag over op anderen. Dit zit in ons DNA. Zo geven we trainingen en workshops op hogescholen en universiteiten en hebben we adviesgesprekken met studenten en starters. We sparren met bedrijven en zoeken constant de verbinding. Ook geven we wekelijkse vrijdagmiddag trainingen aan elkaar. Hierdoor leren we elke keer opnieuw iets van een ander en worden we samen steeds iets beter in wat we doen.

Efficiënt

Wij willen dat al het werk dat we leveren van hoge kwaliteit is. Een eis die we aan onszelf stellen, maar ook aan de mensen om ons heen. Dat betekent niet dat we geen fouten maken, maar wel dat we graag leren van onze fouten, hier met elkaar in het team over praten en dat we elkaars tekortkomingen proberen aan te vullen. We hebben ook allemaal een eigen persoonlijke coach binnen het team waar je even mee kunt sparren als je ergens tegenaan loopt. Ook komt er jaarlijks een externe loopbaancoach langs en stel je samen een persoonlijk ontwikkelplan op voor het komende jaar.

Innovatief

Nieuwe technologieën gebruiken om onze dienstverlening te optimaliseren vinden we leuk. Het draagt bij aan de efficiëntie en maakt ons leven ook een stukje gemakkelijker. Zo hebben we nu bijna al onze diensten ook online en zijn we bezig om met een vernieuwend e-mailsysteem onze communicatie nog persoonlijker te maken.

Persoonlijk

Binnen Enginear, maar ook naar buiten toe, zijn we niet alleen collega’s maar ook vrienden. Dat is onze kracht. We appen met elkaar, sturen flauwe filmpjes door, hebben vrijdagmiddagborrels en jaarlijkse uitjes. We lunchen altijd samen en nodigen soms onze afspraken ook uit om met ons mee te lunchen. Kortom, we werken hard, maar er is ook genoeg ruimte voor plezier en ontspanning.

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het je leuk om deel te worden van een hecht en dynamisch team en wil jij Enginear komen versterken? Stel ons dan gerust een vraag via Whatsapp of solliciteer direct op de een van onze openstaande vacatures!