Carrière evenement Civiele Techniek – SV Trifonius, HAN, 16 december 2020

Locatie: HAN
Begindatum: 16 december 2020

In samenwerking met studievereniging Trifonius organiseert Enginear een online masterclass gericht op de periode na het afstuderen. Ga je na het behalen van het Bachelor diploma Civiele Techniek aan het werk of wil je doorstuderen? Deze gastles bestaat uit twee onderdelen die na elkaar gegeven worden. Je maakt op deze pagina een keuze of je één of beide workshops bij wilt wonen. Om de workshops voor te bereiden is het voor ons van belang te weten welke voorkeur jij als student hebt. Aanmelden kan door op de oranje knop Inschrijven te klikken.

Hieronder een uitgebreidere beschrijving per workshop:

AAN HET WERK

Als jij interesse hebt om na je studie de eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten, kies dan voor de workshop "Aan het werk". Deze workshop zal worden gegeven door Arjan de Graaf. Je overweegt om na de studie op zoek te gaan naar een leuke baan. Maar hoe weet je wat bij jou past, waar liggen je interesses, waar krijg je energie van en wat zijn je passies? Hoe kan jij jezelf in een motivatiebrief profileren ten opzichte van de rest van jouw klasgenoten? Leer onderbouwen vanuit je eigen drijfveren, wees bewust van jouw passies en kies je eigen weg. Arjan neemt je mee in een presentatie gericht op de vraag “Wat kan ik verwachten van mijn eerste baan?”. De presentatie helpt starters op de arbeidsmarkt bewuster te worden in hun zoektocht naar een passende functie. 

VERVOLGSTUDIE

Ga je liever doorstuderen en ben je benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn na het hbo? Kies dan voor de workshop "Vervolgstudie". Deze wordt gegeven door Laurie van Bemmel. Leer welke masters er zijn, wat kan je verwachten van een universiteit, wat de studielast is en bovendien; wat is het verschil tussen Delft, Eindhoven, Wageningen, Utrecht of Twente? Of doe je liever een deeltijd of post-hbo opleiding aan een hogeschool? Ook zullen er alumni van de HAN aanwezig zijn die vertellen over de ervaringen die zij hebben opgedaan binnen hun masters. Er zal voldoende ruimte zijn om de alumni vragen te stellen over hun ervaringen. 

Geïnteresseerd in het volgen van een master en wil je rustig nog eens alle informatie teruglezen? Deelnemers van de workshop 'Vervolgstudie' zullen na afloop de Nederlandstalige mastervoorlichtingsgids Civiele Techniek van Enginear ontvangen. 


InschrijvenofStel een vraag


Delen