Eén-op-één adviesgesprek Bouwkunde bedrijvendagen TU Eindhoven 22-11-’17

Locatie: Eindhoven
Begindatum: 22 november 2017

Enginear zal op 22 november de hele middag aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt in gebouw Vertigo van de TU Eindhoven, georganiseerd door stichting Bouwkunde Bedrijvendagen. Kom bij ons langs en ontdek welke mogelijkheden Enginear biedt voor studenten en afstudeerders in de richting van Bouwkunde. 

Tijdens je studie relevante werkervaring opdoen bij een leuk bedrijf binnen je vakgebied is mogelijk! Heb je vanwege een lagere studielast meer tijd beschikbaar en wil je deze tijd nuttig invullen en je CV opbouwen, dan ontvangen wij je graag bij onze stand. Ook is er een mogelijkheid om te sparren over jouw CV, portfolio of over solliciteren, naar aanleiding van onze workshop 'Leren solliciteren en jezelf profileren" die wij op 15 november op de TU Eindhoven geven. Tevens helpen wij afstudeerders met hun oriëntatie op de arbeidsmarkt. Kom langs voor een gratis carrièretest of loopbaanadvies van onze adviseurs. 

Meld je aan voor een 10 minuten adviesgesprek!
Keuzestress, weet je niet welke kant je op wilt, welke functie bij je past of welk specialisme bij je past? Graag geven wij jou de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een loopbaanadviseur binnen jouw vakgebied. Tijdens de Bedrijvenmarkt heb jij een persoonlijke afspraak van 10 minuten. Je kunt van tevoren zelf aangeven welke tijd voor jou goed uitkomt. Dit gesprek biedt jou de mogelijkheid om alles te vragen over essentiële aspecten in het benaderen van de arbeidsmarkt en andere actuele onderwerpen in relatie tot stage, afstuderen of werk.

Je kunt ervoor kiezen jouw CV of portfolio up te loaden bij de inschrijving. In dat geval krijgt je tijdens het adviesgesprek ook jouw CV of portfolio terug met schriftelijke verbetervoorstellen en een hand-out met diverse tips.
Je hebt tot 17 november 2017 de kans om je in te schrijven voor een carriére adviesgesprek, en er geldt VOL=VOL dus wees er snel bij!


InschrijvenofStel een vraag

Deel dit evenement