1-op-1 speeddate sessies - U-BASE, mei 23 - Enginear

1-op-1 speeddate sessies – U-BASE, mei 23

Begindatum: 16 mei 2023

Enginear zal aanwezig zijn op de speeddatesessies, georganiseerd door studievereniging U-BASE. Aansluiten op de speeddatesessies zal er een netwerkborrel georganiseerd worden. Tijdens deze sessies krijgen studenten de mogelijkheid in gesprek te gaan met een van de loopbaanadviseurs van Enginear.  

Enginear geeft loopbaanadvies aan jonge ingenieurs in het vakgebied van de gebouwde omgeving. Dit doen wij door het delen van onze kennis over de arbeidsmarkt en door het aanbieden van inhoudelijke bijbanen tijdens je studie. Ben je al afgestudeerd? Wij begeleiden ook jonge ingenieurs die op zoek zijn naar een startersfunctie of die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière. In een carrière-adviesgesprek bij ons op kantoor, kijken we samen naar de mogelijkheden die je hebt en bedrijven en functies die goed aansluiten op jouw persoonlijke stijl en drijfveren.

Weet je niet welke richting je op wilt na je studie, wil je tips over je CV, sparren over studiekeuzes of heb je andere vragen omtrent jouw loopbaan? Tijdens de speeddate sessies heb je een kort adviesgesprek van ongeveer 10 tot 15 minuten met een van de loopbaanadviseurs van Enginear. Voorafgaand aan dit gesprek kun jij middels het aanmeldformulier aangeven waar je het in dit gesprek voornamelijk over wilt hebben. Upload daarbij je CV, zodat wij ons zo goed mogelijk op het gesprek kunnen voorbereiden.

De exacte datum, locatie en tijdstippen zullen later bekend worden gemaakt. Je kunt daarbij je voorkeurstijden aangeven en vervolgens zul je via de mail een bevestiging van het gesprek ontvangen. 

 


Stuur je cvofStel een vraag


Delen