Bedrijvendag Civil Engineering Tour - Avans Den Bosch, februari 2023 - Enginear

Bedrijvendag Civil Engineering Tour – Avans Den Bosch, februari 2023

Begindatum: 15 februari 2023

Op 15 februari zal Enginear aanwezig zijn op de Bedrijvendag van de Civil Engineering Tour commissie op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Enginear helpt jonge ingenieurs bij het maken van bewuste loopbaankeuzes.

 

Wij assisteren studenten Bouwkunde en Civiele Techniek met hun voorbereiding op de arbeidsmarkt. Zo kunnen wij voor jou meezoeken naar een relevante bijbaan om wat extra werkervaring in het vakgebied op te doen naast je studie. Daarnaast kun je rond jouw afstuderen een carrière adviesgesprek inplannen om samen met één van onze loopbaanadviseurs in te zoomen op wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Ook geeft Enginear diverse trainingen die jou klaarstomen voor die vervolgstap, bijvoorbeeld een mastervoorlichtingspresentatie of een training “Hoe vind ik een passende baan?”

Kom langs bij Enginear! 

Keuzestress, weet je niet welke kant je op wilt, welke functie bij je past of welk specialisme bij je past? Kom naar de stand voor een gratis carrièretest of voor de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek te plannen bij ons op kantoor! Tevens zullen wij die dag een presentatie geven over hoe jij je als jonge ingenieur goed kunt presenteren en profileren op een evenement als een bedrijvendag. We zien je daar! 

Datum: woensdag 15 februari

Tijdstip: 10:30 tot 17:00 uur

Locatie: Atrium van Avans ’s-Hertogenbosch, aan de Onderwijsboulevard 215​


InschrijvenofStel een vraag


Delen