Bedrijvendag Haagse Hogeschool - maart 2023 - Enginear

Bedrijvendag Haagse Hogeschool – maart 2023

Locatie: Haagse Hogeschool
Begindatum: 14 maart 2023

Ook dit jaar staat Enginear weer op de bedrijvendag van de Haagse Hogeschool, georganiseerd door Atlantis, voor de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling.
 
Tijdens de bedrijvendag is Enginear namens andere bedrijven (onze opdrachtgevers) aanwezig en voeren wij het recruitment uit. Studenten hebben de mogelijkheid om met Enginear in contact te komen en hun interesses, ambitie en mogelijkheden voor de toekomst te verkennen. Enginear voorziet in bijbanen binnen het vakgebied, afstudeeropdrachten, traineeships en juniorfuncties op basis van Werving en Selectie
 
Enginear is de specialist op het gebied van de startende carrière en richt zich dan ook alleen op de doelgroep nog in de studie tot en met de vier jaar werkervaring. Enginear werkt vanuit de visie dat het fundament van jouw loopbaan wordt gevormd door drie pijlers: expertise, persoonlijkheid en motivatie. Na een persoonlijk gesprek met Enginear zal er gekeken worden welke functies en bedrijven bij jouw ambitie aansluiten alvorens wij met jou jouw carrière creëren. 
 
Ben je student of ingenieur in het vakgebied van de gebouwde omgeving? Laat ons dan weten wie jij bent en waar je ambitie ligt! Ook voor meer informatie over onze samenwerking met SV Atlantis kun je deze dag terecht bij onze stand. 
 


Meld je aanofStel een vraag


Delen