De Persoonlijke Stijltest - Enginear

De Persoonlijke Stijltest

Begindatum: 1 januari 2023

In de Extract vond je een artikel over bewuste carrièrekeuzes van onze loopbaanadviseur Laurie van Bemmel. Via deze link kan jij gratis de digitale test aanvragen en deze gebruiken voor jouw keuzes op het gebied van de studie, stage of je carrière!

Jouw persoonlijke stijl

Deze wordt gevormd door een combinatie van vier basisstijlen: Actie, Expressie, Analyse en Harmonie. Aan iedere basisstijl, of combinatie van basisstijlen heeft Enginear diverse technisch gerichte functies gekoppeld. Om te zien op welke van deze vier basisstijlen jij het hoogst scoort hebben wij een persoonlijke stijltest ontwikkeld. Deze test legt het geheel van karaktertrekken dat aan de basis van het gedrag ligt bloot. Op basis hiervan kunnen wij jouw werkgedrag voorspellen en/of nader verklaren. Middels jouw scores kunnen wij een advies geven over het soort functie dat het beste bij jou past.

Druk hieronder op de knop "Inschrijven" en je krijgt de digitale test toegestuurd!

Je ontvangt dan per mail de uitslag + een kort rapportje over hoe je die uitslag kan interpreteren en gebruiken in jouw zoektocht naar een geschikte baan/stage/vervolgstudie.  


InschrijvenofStel een vraag


Delen