GIS Career Day - Universiteit Utrecht, 15 december 2023 - Enginear

GIS Career Day – Universiteit Utrecht, 15 december 2023

Begindatum: 15 december 2023

Enginear staat op donderdag 15 december op de bedrijvenmarkt tijdens de GIS Career Day aan de Universiteit Utrecht. Enginear begeleid jonge ingenieurs bij het maken van bewuste loopbaankeuzes.

Studenten kunnen zich bij de stand melden om vragen te stellen over de arbeidsmarkt, het maken van loopbaankeuzes of wanneer je op zoekt bent naar een (bij)baan. Enginear is de specialist op het gebied van de startende carrière en richt zich dan ook alleen op de doelgroep nog in de studie tot aan het moment dat je vier jaar werkervaring hebt. Enginear werkt vanuit de visie dat het fundament van jouw loopbaan wordt gevormd door drie pijlers: expertise, persoonlijkheid en motivatie. Na een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor zal gekeken worden welke functies en bedrijven bij jouw ambities aansluiten alvorens wij met jou jouw carrière creëren.

Kom langs bij Enginear!

Keuzestress, weet je niet welke kant je op wilt, welke functie bij je past of welk specialisme bij je past? Kom naar de stand voor een kort gesprekje met een van onze loopbaanadviseurs of voor de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek te plannen bij ons op kantoor! We zien je daar!

Datum: 15 december, 2022


Meld je aanofStel een vraag


Delen