Hoe profileer jij jezelf in de huidige arbeidsmarkt? – Van Hall Larenstein 2021

Locatie: Van Hall-Larenstein te Velp
Begindatum: 26 februari 2021

Op vrijdag 26 februari zal Arjan de Graaf aanwezig zijn voor een interactieve presentatie met als onderwerp "Hoe profileer jij jezelf in de huidige arbeidsmarkt?" Onze focus is gericht op het juiste fundament voor jouw carrière. Op dit moment ben je als student bezig met je afstudeerstage en bereid je jezelf voor op de fase erna. Hoe val jij op bij het solliciteren en hoe kun je jezelf profileren in een CV? Hoe stel je een onderbouwde motivatiebrief op vanuit jouw eigen interesses en motivatie? En waar liggen jouw passies, drijfveren en interesses? 

Jouw CV (Curriculum Vitae) is vaak de eerste indruk die je potentiële werkgever van je te zien krijgt, niet onbelangrijk dus. Hoe zorg je ervoor dat jouw CV de juiste inhoud bevat, zodat “de lezer” een zo realistisch mogelijk beeld van je krijgt? Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld van de manier waarop bedrijven (projectleiders, bedrijfsleiders, HR-managers of directeuren van aannemers en adviesbureaus) jouw CV lezen en interpreteren.

Graag laten we jou gebruik maken van de mogelijkheid om je CV daar waar mogelijk te verbeteren. We geven je nieuwe inzichten in de manier waarop de bedrijven jouw CV kunnen interpreteren.

Onze focus is gericht op de volgende onderdelen:

–         Taal: Overzichtelijkheid en lengte

–         Relevantie van de informatie

–         Opmaak: Lay-out

–         Keuze format: Functionaliteit

–         Overbodige of ontbrekende informatie

Na de presentatie ontvang je een hand-out met persoonlijke tips gericht op jouw CV. Er is gelegenheid tot het stellen van individuele vragen na de presentatie.

Het uiterlijke moment voor het uploaden van je CV is maandag 18 februari, zodat wij genoeg tijd hebben om jouw CV te bekijken. 


Stuur je cvofStel een vraag


Delen