InfraTech 2023 - Enginear

InfraTech 2023

Locatie: Ahoy Rotterdam
Begindatum: 17 januari 2023

De InfraTech is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

In 2023 vindt de beurs plaats van 17 t/m 20 januari in Ahoy Rotterdam. Enginear zal tijdens de beurs aanwezig zijn in Hal 2, standnummer 2.101.

Enginear adviseert en begeleidt technische studenten en jonge ingenieurs in hun loopbaan. Dit doen we door onze kennis van de arbeidsmarkt te delen tijdens presentaties, trainingen en bedrijvendagen op hogescholen en universiteiten. Daarnaast voorziet Enginear in bijbanen in het vakgebied tijdens je studie of in juniorfuncties na je studie op basis van werving en selectie. Wij werken vanuit de visie dat jouw fundament wordt gecreëerd door drie pijlers: jouw persoonlijke stijl, jouw drijfveren en jouw expertise. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor zullen we ingaan op punten die belangrijk zijn in jouw droombaan. Vanuit dat gesprek kijken we samen welke functies en bedrijven daar goed bij zouden aansluiten.

We hebben een prachtige stand waar je langs kunt komen voor een interessant gesprek met één van onze loopadviseurs. In onze stand zal je worden uitgedaagd na te denken over jouw carrière. Hiermee maak je ook nog eens kans om één van onze mooie prijzen te winnen! Wat het precies is, dat houden we nog even geheim… Zien we jou ook bij onze stand tijdens de Infratech? 


InschrijvenofStel een vraag


Delen