Jouw Carrière Scan / CV Advies - Civiele Bedrijvendagen, TU Delft 2023 - Enginear

Jouw Carrière Scan / CV Advies – Civiele Bedrijvendagen, TU Delft 2023

Begindatum: 12 mei 2023

“Wat kan ik tijdens mijn studie doen om aan mijn cv te bouwen?”, “Hoe vind ik mijn droomstage?”, “Hoe kies ik welke master ik ga doen?”, of “Bij welk bedrijf wil ik na mijn studie werken?”.

Tijdens je studie zijn dit onderwerpen waar je een keuze in moet maken. En dat is niet eenvoudig!

Daarom bieden wij jou in voorbereiding op de Online Civiele Bedrijvendagen de kans om over dit soort carrièrevragen te sparren met een loopbaanexpert. Enginear staat dagelijks in contact met jonge ingenieurs en begeleidt hen bij de overgang van studie naar de arbeidsmarkt. Jij kiest van tevoren zelf waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben.

Mijn cv

Tijdens een interactief gesprek kijk je samen naar hoe je tijdens de studie aan jouw cv kan bouwen. Tevens krijg jij een uitgebreide hand-out met algemene tips over het maken van een professioneel cv en persoonlijke feedback op jouw ingestuurde cv.

Hoe kom ik in contact met bedrijven?

Gedurende je studie wil je voor verschillende doeleinden in contact komen met bedrijven. Zo kun je op zoek zijn naar een stage- of afstudeerplek, of je gaat bedrijven benaderen als sponsor voor jouw project of studievereniging. Spar over de juiste aanpak zodat jij jezelf goed presenteert op de arbeidsmarkt.

Masterkeuze

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt over de juiste masterkeuze gezien de vele mogelijkheden binnen jouw vakgebied. Wij helpen je inzichtelijk te maken welke master het best past bij jouw ambities en interesses en maken hierbij de koppeling naar de huidige situatie op de arbeidsmarkt.

Mijn eerste baan

Momenteel zijn er veel mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Deze baanzekerheid is enerzijds fijn, maar aan de andere kant brengt het ook de verantwoordelijkheid met zich mee om een bewuste keuze te maken. Hoe maak je nu de juiste keuze voor een passende baan? Spar met een onafhankelijke loopbaanadviseur over jouw persoonlijke stijl, drijfveren en motivatie en krijg inzicht in welke functies en organisaties daar het best bij passen.

Schrijf je hieronder in voor een 15-minuten gesprek op maandag 12 mei. Je kunt aangeven welk tijdstip jouw voorkeur heeft en maak een keuze waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben. Laat je cv achter zodat wij het gesprek goed kunnen voorbereiden en jou gerichter advies kunnen geven.

Let op: de deadline is maandag 4 mei en VOL=VOL!

Heb je vragen over meerdere van deze thema's? Wees gerust: we staan ook op de bedrijvenmarkt en kunt ook altijd nog langs komen voor advies! 

For international students: Enginear will perform a professional check on your resume during the Civiele Bedrijvendagen. You can walk by our stand on the online platform and we are happy to help you there!  


Stuur je cvofStel een vraag


Delen