Jouw Carrière Scan - Infratech 2023 - Career Lounge - Enginear

Jouw Carrière Scan – Infratech 2023 – Career Lounge

Begindatum: 19 januari 2023

Weet jij nog niet precies waar je stage wilt gaan lopen? In welke projectfase jij je afstudeeronderzoek wilt doen? Ben je nog aan het twijfelen wat voor type bedrijf of type functie het allerbeste bij je past?

Dit zijn logische vragen aan het begin van je carrière. Civiele Techniek is een super breed vakgebied, dus als student kan het best lastig zijn de juiste weg te kiezen!

Doe Jouw Carrière Scan

Door middel van een officiële Persoonlijke Stijltest krijg jij in 10 minuten inzicht in jouw persoonlijke stijl. Ervaren loopbaanadviseurs Frank, Benjamin, Laurie en Arjan staan op donderdag 19 januari voor jou klaar. Jij krijgt in ca 10 minuten toelichting op jouw testscore toe plus de koppeling naar de arbeidsmarkt van de Civiele Techniek. Je kunt al jouw vragen stellen over banen, stages, bedrijven en solliciteren. Zo maak jij bewuste carrière keuzes! Zo weet jij nog beter welke bedrijven jij tijdens de Infratech zeker wilt spreken

Jouw persoonlijke stijl

Deze wordt gevormd door een combinatie van vier basisstijlen: Actie, Expressie, Analyse en Harmonie. Aan iedere basisstijl, of combinatie van basisstijlen heeft Enginear diverse technisch gerichte functies gekoppeld. Om te zien op welke van deze vier basisstijlen jij het hoogst scoort hebben wij een persoonlijke stijltest ontwikkeld. Deze test legt het geheel van karaktertrekken dat aan de basis van het gedrag ligt bloot. Op basis hiervan kunnen wij jouw werkgedrag voorspellen en/of nader verklaren. Middels jouw scores kunnen wij een advies geven over het soort functie, projecttype en soort organisatie dat het beste bij jou past.

Praktisch

Druk hieronder op de knop "Inschrijven" en je krijgt de digitale test toegestuurd! Stuur deze retour voor maandag 16 januari. Jij krijgt een persoonlijk tijdslot toegestuurd met één van de Enginear loopbaanadviseurs die jou in ca. 10 minuten de uitleg van jouw testscores geven plus antwoord op jouw carrière vragen. Het is mogelijk je cv up te loaden, dan kan de loopbaanadviseur het gesprek vast voorbereiden.

Wees er snel bij, want vol = vol!


InschrijvenofStel een vraag


Delen