Masterclass Civil Engineering Tour 2021 – Doorstuderen of aan het werk?

Begindatum: 10 februari 2021

In samenwerking met de Civil Engineering Tour commissie organiseert Enginear in februari 2021 voor de Avans Hogeschool een masterclass gericht op de periode na het afstuderen. Ga je na het behalen van je bachelordiploma Civiele Techniek aan het werk of wil je doorstuderen? De masterclass bestaat uit twee onderdelen en het is verplicht om je in ieder geval voor één onderdeel in te schrijven wanneer jij deelneemt aan de reis.

Wil je graag gaan werken na je studie? Meld je dan aan voor een één-op-één adviesgesprek. Interesse in het volgen van een master? Volg dan de masterclass 'doorstuderen'. Weet je echt nog niet wat wilt na je afstuderen? Het is ook mogelijk je voor beide onderdelen in te schrijven, vink dan beide onderdelen aan!

Je kunt onderaan deze pagina aangeven of je één van de, of beide onderdelen wilt bijwonen. Inschrijven kan door op de oranje knop "Inschrijven" te klikken. Voor de één-op-één adviesgesprekken word je door de organisatie ingedeeld op een tijdstip. Dit krijg je per mail te horen. 

Hieronder een uitgebreidere beschrijving:

 

AAN HET WERK – één-op-één carrière adviesgesprek

Wil jij na je studie de eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten? Kies dan voor "Aan het werk" en ga één-op-één in gesprek met Frank Roeland of Arjan de Graaf, beiden zeer ervaren loopbaanadviseurs. Stel je vragen en krijg handige tips! Want, als jij overweegt om na je studie op zoek te gaan naar een baan, hoe weet je dan wat bij jou past? Waar liggen je interesses, waar krijg je energie van en wat zijn je passies? Hoe kan jij jezelf in een motivatiebrief profileren ten opzichte van de rest van jouw klasgenoten? Dit is je kans om het te ontdekken! Het gesprek zal ongeveer 15 minuten duren. 

 

VERVOLGSTUDIE – Masterclass ''doorstuderen''

Ga je liever doorstuderen en ben je benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn na het hbo? Kies dan voor de workshop "Vervolgstudie". Leer welke masters er zijn, wat je kunt verwachten van een universiteit en wat de studielast is. Twijfel je tussen de verschillende universiteiten? Wij vertellen jou wat het verschil is tussen Delft, Eindhoven, Wageningen en Twente! Er zullen ook alumni van de Avans Hogeschool aanwezig zijn om te vertellen over de ervaringen die zij hebben opgedaan binnen hun masters. Er zal voldoende ruimte zijn om de alumni vragen te stellen over hun ervaringen. De alumni studeren in verschillende richtingen.

 

Geïnteresseerd in het volgen van een master en wil je rustig nog eens alle informatie teruglezen? Deelnemers van de workshop 'doorstuderen' zullen na afloop de mastervoorlichtingsgids van Enginear ontvangen. 

Schrijf je op tijd in, zodat wij een goede tijdsindeling kunnen maken voor de één-op-één adviesgesprekken. Ook wanneer je deelneemt aan de masterclass ''doorstuderen'' dien je je via onderstaande knop in te schrijven!

Datum:         n.n.b.

Tijdstip:        Masterclass ‘doorstuderen’ van 12:30 tot 14:00 uur

            De één op één adviesgesprekken zullen worden ingedeeld tussen 14:00-17:00 uur

Locatie:       online!


InschrijvenofStel een vraag


Delen