Masterclass Civil Engineering Tour 2023 - Doorstuderen of aan het werk? - Enginear

Masterclass Civil Engineering Tour 2023 – Doorstuderen of aan het werk?

Begindatum: 12 februari 2023

In samenwerking met de Civil Engineering Tour commissie organiseert Enginear in februari 2023 voor de Avans Hogeschool een masterclass gericht op de periode na het afstuderen. De masterclass bestaat uit twee ONLINE onderdelen en het is verplicht om je ten minste voor één onderdeel in te schrijven.

Wil je graag gaan werken na je studie? Meld je dan aan voor een één-op-één adviesgesprek. Interesse in het volgen van een master? Volg dan de masterclass 'doorstuderen'. Weet je echt nog niet wat wilt na je afstuderen? Het is ook mogelijk je voor beide onderdelen in te schrijven!

Je kunt onderaan deze pagina aangeven of je één van de, of beide onderdelen wilt bijwonen. Inschrijven kan door op de oranje knop "Inschrijven" te klikken. Hieronder een uitgebreidere beschrijving per onderdeel:

 

AAN HET WERK – één-op-één carrière adviesgesprek

Wil jij na je studie de eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten? Kies dan voor "Aan het werk" en ga één-op-één in gesprek met Frank Roeland of Arjan de Graaf, beide zeer ervaren loopbaanadviseurs. Welke impact heeft corona op de arbeidsmarkt? Wat is het startsalaris van een jong ingenieur? Wat is het verschil tussen een traineeship en een startersfunctie? Hoe vind ik de juiste baan én het juiste bedrijf voor mij? Stel je vragen en krijg handige tips! Het gesprek zal ongeveer 15 minuten duren en je krijgt een eigen tijdslot toegewezen.  

VERVOLGSTUDIE – Masterclass ''doorstuderen''

Ga je liever doorstuderen en ben je benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn na het hbo? Kies dan voor de workshop "Vervolgstudie". Leer welke masters er zijn, wat je kunt verwachten van een universiteit en wat de studielast is. Twijfel je tussen de verschillende universiteiten? Laurie van Bemmel vertelt jou over de verschillen tussen Delft, Eindhoven, Wageningen en Twente! Er zullen ook alumni van de Avans Hogeschool aanwezig zijn om te vertellen over de ervaringen die zij hebben opgedaan binnen hun masters. Er zal voldoende ruimte zijn om de alumni vragen te stellen over hun ervaringen. De alumni studeren in verschillende richtingen. 

Geïnteresseerd in het volgen van een master en wil je rustig nog eens alle informatie teruglezen? Deelnemers van de workshop 'doorstuderen' zullen na afloop de digitale mastervoorlichtingsgids van Enginear ontvangen. 

Datum: vrijdag 12 februari 2023

De mastervoorlichting zal plaatsvinden van 13:00-14:15 uur. De één-op-één adviesgesprekken vinden plaats tussen 13:00-17:00 uur. Je krijgt een tijdslot van 15 minuten toegewezen!

MELD JE AAN VOOR 8 FEBRUARI ZODAT WIJ HET ROOSTER KUNNEN INDELEN!


InschrijvenofStel een vraag


Delen