Mastervoorlichting Bouwkunde – Hogeschool Rotterdam, februari 2022

Locatie: Hogeschool Rotterdam
Begindatum: 10 februari 2022

Op 10 februari geeft Enginear een presentatie op Hogeschool Rotterdam aan studenten bouwkunde over de periode na hun afstuderen. Docente Jint Wuite heeft ons gevraagd deze presentatie te geven als onderdeel van het vak 'voorbereiden op afstuderen' en zal gaan over het thema 'doorstuderen na het hbo'. De presentatie is toegankelijk voor alle derde- en vierdejaars. Tijdens de presentatie zullen alumni van de Hogeschool Rotterdam aanwezig zijn, die uit eigen ervaring zullen vertellen welke master zij volgen, waarom ze hiervoor gekozen hebben en hoe de master ze bevalt. Er zullen alumni aanwezig zijn vanuit verschillende masterrichtingen en er zal genoeg ruimte zijn om vragen aan hen te stellen en met hen na te praten.

Deze ochtend zal worden ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • Wat is een pre-master en hoe zien deze eruit bij de verschillende Technische Universiteiten en andere onderwijsinstellingen?
  • Welke bouwkundige masters worden er in Nederland aangeboden?
  • Wat is inhoudelijk het verschil tussen de 3 TU's?
  • Hoe bereid het volgen van een master je voor op de arbeidsmarkt?
  • Welke mogelijkheden zijn er op de arbeidsmarkt na het volgen van een specifieke masterrichting?

De exacte locatie van de presentatie wordt nader bekend gemaakt door Jint Wuite in je rooster.

Mastervoorlichtingsgids 

Je kunt je aanmelden voor de presentatie door op de knop ‘inschrijven’ te klikken. Als je je inschrijft, sturen wij je na de presentatie de mastervoorlichtingsgids Bouwkunde via de mail. Hierin kun je nog eens rustig alle informatie teruglezen. In de gids staan alle bouwkundige vervolgopleidingen omschreven en wordt er toegelicht aan welke onderwijsinstelling je deze kunt volgen. De gids is bovendien helemaal in het Nederlands. 

Datum en tijdstip presentatie

Datum en tijdstip: wordt nog ingeroosterd


InschrijvenofStel een vraag


Delen