Mastervoorlichting "Doorstuderen na Built Environment" - ASV Build, april 23 - Enginear

Mastervoorlichting “Doorstuderen na Built Environment” – ASV Build, april 23

Locatie: Hogeschool Utrecht
Begindatum: 26 april 2023

In samenwerking met studievereniging ASV Build organiseert Enginear op de Hogeschool van Amsterdam een masterclass gericht op de periode na het afstuderen. Ga je na het behalen van jouw bachelor diploma aan het werk of wil je doorstuderen? Ter voorbereiding een carrière evenement ter oriëntatie op deze keuze.

 

MASTERVOORLICHTING BUILT ENVIRONMENT

Overweeg je om nog door te studeren en ben je benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn na het hbo? Kom dan langs voor de mastervoorlichting. Deze wordt gegeven door Laurie van Bemmel. Na het hbo doorstuderen aan één van de universiteiten of overweeg je een deeltijdopleiding? Leer welke masters zijn er, wat de studielast is en wat het verschil is tussen Delft, Eindhoven, Wageningen of Twente. Ook zullen er masterstudenten aanwezig zijn die vertellen over de ervaringen die zij hebben opgedaan met het schakelen van het hbo naar een master. Er zal voldoende ruimte zijn om de alumni vragen te stellen over hun ervaringen. 

 

Geïnteresseerd in het volgen van een master en wil je rustig nog eens alle informatie teruglezen? Deelnemers van de workshop zullen na afloop gratis de digitale mastervoorlichtingsgids van Enginear in je mail ontvangen. 

Datum : dinsdag 26 april 2022 om 15:30 uur

De workshops vinden plaats in lokaal C1.05 op de locatie Leeuwenburg.

Meld je aan als je bij de workshop aanwezig wilt zijn – of als je slechts de gids toegestuurd wilt krijgen!


InschrijvenofStel een vraag


Delen