Mastervoorlichtingsmagazine Civiele Techniek, Bouwkunde of Geo-informatie - Enginear

Mastervoorlichtingsmagazine Civiele Techniek, Bouwkunde of Geo-informatie

Locatie: Enginear
Begindatum: 11 juni 2021

Ben jij nog niet klaar met studeren en wil jij jouw kennis en expertise vergroten door middel van een master? Dan kan het best lastig zijn om uit alle mogelijkheden de juiste keuze te maken. Welke masters zijn er, wat kan je verwachten van een universiteit, wat is de studielast, wat is het verschil tussen de drie technische universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente? Wat houdt de HTI in en wat leer je aan de Bouwacademie? Ontdek welke vervolgopleiding het meest aansluit bij jouw interesses en welke universiteit het best bij je past!

Enginear heeft diverse masters binnen Civiele Techniek, Bouwkunde, Geo-informatie en Planologie op een rij gezet aan de hand van verschillende interessegebieden. Klik snel op de knop "Inschrijven", geef bij studierichting aan in welke richting jij geïnteresseerd bent en ontvang digitaal de mastergids! Ook kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze loopbaanadviseurs voor vragen en/of advies. 

Kies je voor doorstuderen aan de universiteit na je HBO-opleiding dan krijg je te maken met een schakeljaar. In de pre-master volg je de benodigde vakken om de doorstroming naar de universiteit mogelijk te maken. De pre-master vormt vaak geen volledig studiejaar waardoor er ruimte overblijft voor een bijbaan binnen het vakgebied. Bekijk onze passiefilm en krijg een beeld van hoe het is om te werken via Enginear als werkstudent! 

Toch niet (fulltime) doorstuderen, maar aan het werk?

Zowel tijdens je studie als na het behalen van je bachelor diploma kan het netwerk van Enginear jou helpen de baan te vinden die perfect bij jou past! Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie en ben je benieuwd hoe Enginear jou hierbij kan helpen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met één van de loopbaanadviseurs.


Stuur mij de gidsofStel een vraag


Delen