Online workshop ‘Netwerken en Pitchen’ – HHS Bouwkunde, feb 21

Locatie: Haagse Hogeschool
Begindatum: 19 februari 2021

Ter voorbereiding op de bedrijvendag op de Haagse Hogeschool van 9 maart geeft Enginear, in samenwerking met Aart van Zwienen, een workshop op de Haagse Hogeschool. Enginear adviseert studenten gedurende en na hun studie op het gebied van loopbaankeuzes, de arbeidsmarkt, relevante bijbanen en startersfuncties. Gedurende de bedrijvendag en de speeddate sessies krijgen studenten de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende interessante bedrijven voor bijvoorbeeld een stageplaats, afstudeerplek of (bij)baan. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat je je goed voorbereid op de speeddate sessies en de manier waarop jij de gesprekken gaat voeren. Ook gaan we in op thema's als: hoe bouw je een netwerk op? Hoe doe je waardevolle zakelijke contacten op en hoe onderhoud je deze?

Om bouwkunde studenten goed voor te bereiden op deze speeddates organiseert Enginear een training op 19 februari. Tijdens deze training zullen vragen aan bod komen als: Hoe pitch jij jezelf tijdens een korte kennismaking met een bedrijf tijdens een speeddate? En wat vind je daarin belangrijk om over jezelf te vertellen? Wat maakt jou uniek vergeleken met jouw medestudenten? Ook zullen we tijdens deze training ingaan op verschillende pitchtechnieken en bekijken we welke vorm in welke situatie meer geschikt is of juist niet.

De training zal gegeven worden door Laurie van Bemmel. Als organisatiepsycholoog adviseert zij studenten dagelijks richting de beste start van hun carrière en begeleidt zij bij het maken van bewuste loopbaankeuzes.

 

Daarnaast is het ook belangrijk dat je jouw cv op orde hebt voor de gesprekken. Daarom raden wij aan je cv mee te nemen naar de training zodat je er vragen over kunt stellen. Ook kun je je cv gebruiken voor het opstellen van je pitch. 

Wanneer: 19 februari, precieze tijd wordt nog bekend gemaakt

Hoe: ONLINE!


Stuur je cvofStel een vraag


Delen