Persoonlijk CV advies - Enginear

Persoonlijk CV advies

Begindatum: 1 juni 2023

Bij Enginear draait het om het creëren van carrières voor technische studenten en ingenieurs met maximaal vier jaar werkervaring in het vakgebied van de gebouwde omgeving.

Wanneer je op zoek gaat naar een stage, een bijbaan of een vaste functie zul je bijna altijd de vraag krijgen of jij je CV (Curriculum Vitae) wilt opsturen. Maar het maken van een goed CV kan nog best een uitdaging zijn. Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld gekregen van de manier waarop bedrijven (projectleiders, bedrijfsleiders, HR-managers of directeuren van aannemers en adviesbureaus) jouw CV lezen en interpreteren. Deze kennis delen wij graag om jouw CV tiptop in orde te maken voordat je gaat solliciteren! 

Door jouw CV te uploaden via onderstaande knop zal Enginear jouw CV beoordelen en voorzien van persoonlijke en individuele tips. Onze focus is gericht op de volgende onderdelen:
–          Taal: overzichtelijkheid en lengte
–          Relevantie van de informatie
–          Opmaak: lay-out
–          Keuze format: functionaliteit
–          Overbodige of ontbrekende informatie

Klik hieronder op de knop inschrijven en laat jouw CV achter. Een Enginear adviseur zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou te voorzien in persoonlijke tips en advies over hoe jij die droomstage of -baan bemachtigd! 


Stuur je cvofStel een vraag


Delen