Symposium Concept - Universiteit Twente - FEB 2023 - Enginear

Symposium Concept – Universiteit Twente – FEB 2023

Locatie: Universiteit Twente
Begindatum: 7 februari 2023

Op dinsdag 7 februari zal Enginear aanwezig zijn op de bedrijvendag tijdens het symposium van studievereniging Concept van de Universiteit Twente. Tijdens deze bedrijvendag heb jij als student de kans om je te oriënteren op de verschillende bedrijven, organisaties en functies in jouw vakgebied.

De in samenwerking met de Symposiumcommissie kan Enginear je hierbij helpen! Meld je aan voor een tijdslot bij Enginear en krijg inzicht in jouw persoonlijke profiel!

Enginear geeft loopbaanadvies aan studenten en jonge ingenieurs in het vakgebied van de civiele techniek. Misschien twijfel je nog welke master bij je past? Wat komt er allemaal kijken bij de stap van studie naar de arbeidsmarkt? Wat voor soort functie en welk type bedrijf past er goed bij mij als persoon en bij mijn ambities? Om jou inzicht te geven in de antwoorden op deze vragen kun je tijdens de Company Market een tijdslot van 15 minuten reserveren bij een loopbaanadviseur van Enginear. Je krijgt een digitale carrière test toegestuurd en hoort wat de uitslag betekent voor een passende master of posities op de arbeidsmarkt!

Wij willen dat jonge ingenieurs bewuste keuzes maken over hun carrière en vinden het leuk jou daarbij te helpen. We zien jullie graag op 7 februari!

Meld je aan via onderstaande link, zodat wij je kunnen inplannen.


Meld je aanofStel een vraag


Delen