Symposium SERVICE + Persoonlijke CV check – 4 juni 2021

Locatie: De Zwarte Doos - TU Eindhoven
Begindatum: 4 juni 2021

Op vrijdag 4 juni 2021 organiseert studievereniging SERVICE een symposium ter gelegenheid van de transitie van het SERVICE Magazine. Tijdens de lunch van 12:00 tot 13:00 uur zal Enginear aanwezig zijn. Enginear is specialist op het gebied van de startende carrière van jonge ingenieurs. Wij begeleiden studenten en starters tijdens de beginfasen van hun loopbaan om er zo voor te zorgen dat zij terecht komen in een rol en een bedrijf dat écht bij ze past. Tijdens de lunch heb jij als deelnemer van het symposium de mogelijkheid om langs te lopen bij onze (digitale) stand en vragen te stellen betreffende het maken van loopbaankeuzes, de arbeidsmarkt en andere actuele onderwerpen in relatie tot stage, afstuderen of werk. Tevens is er gelegenheid voor jou om een CV check te laten doen bij de stand van Enginear door een van onze loopbaanadviseurs, Laurie van Bemmel, Marjolein Reenalda en Lisa van der Schelde.

CV check

Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld van de manier waarop bedrijven jouw CV lezen en interpreteren. Het CV is meestal het eerste wat een potentiële werkgever van jou te zien krijgt. Het is daarom belangrijk dat jouw CV er professioneel en overzichtelijk uitziet. Bij een CV check krijg jij gerichte en persoonlijke feedback, onze focus is hierbij voornamelijk gericht op:

  • Taal; overzichtelijkheid en lengte
  • Relevantie van de informatie
  • Opmaak; lay-out
  • Keuze format; functionaliteit
  • Overbodige of ontbrekende informatie

Kom langs!

Heb jij keuzestress of vind je het lastig om te bepalen wat het beste bij jou past? Enginear fungeert graag als jouw inhoudelijke sparringpartner voor je startende carrière. Onze professionals staan voor je klaar om met je in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen omtrent het maken van bewuste loopbaankeuzes. Tevens is er de mogelijkheid om een gratis carrière adviesgesprek in te plannen bij ons op kantoor of een persoonlijke stijl- of drijfverentest in te vullen. We zien je daar


Stuur je cvofStel een vraag


Delen