Training “LinkedIn voor studenten” – Techniek College Rotterdam, januari 2021

Locatie: Zuid-Holland Infra Park te Schiedam
Begindatum: 13 januari 2021

Je LinkedInprofiel laat zien wie je bent, welke ervaringen je hebt en waar je op dit moment in je carrière staat. Je profiel zorgt ervoor dat bedrijven en belangstellende online kunnen zien welke ervaringen en competenties jij in het verleden hebt opgebouwd. Steeds meer vacatures komen online op LinkedIn te staan, wees je ervan bewust dat bedrijven na jouw sollicitatie vaak ook je online profiel bekijken.
 
Daarnaast biedt LinkedIn jou de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van je favoriete bedrijven en interessante mensen. Via via interne informatie opdoen over de werksfeer of de toekomstige opdrachten zorgt ervoor dat je kansen vergroten bij je sollicitatiegesprek. Bouw je netwerk op door in contact te staan met vrienden en bekenden en kijk voordat je gaat solliciteren wie van je vrienden en kennissen werkt bij het bedrijf.
 
Maar hoe bouw je een profiel op LinkedIn, hoe ga je om met je eigen privacy, wat wil je wel en wat wil je niet delen, hoe kom in je in contact met oud-studenten of bedrijven, welke foto plaats je en hoe start je een discussie? Tijdens de workshop zullen wij je coachen in het bouwen van je eigen persoonlijke profiel. Na de workshop ben je in het bezit van je eigen LinkedIn profiel en weet je wat “Personal Branding” is en hoe je zelf aan het stuur staat van de stempel die je achterlaat bij bezoekers van je profiel. De training is specifiek gericht op jouw vakgebied: Infratechniek en is daarom bedoeld voor MBO 4 studenten Infra.


InschrijvenofStel een vraag


Delen