Workshop “Een professioneel CV + LinkedIn” – BAU, maart 2021

Begindatum: 4 maart 2021

Studievereniging STYLOS organiseert voor alle studenten van de faculteit Bouwkunde het BAU carrière evenement. Zij hebben Enginear gevraagd de bezoekers van de bedrijvenmarkt en de speeddate sessies voor te bereiden door middel van een inhoudelijk workshop "Hoe maak ik een professioneel CV/LinkedIn?". 

Enginear staat dagelijks in contact met aannemers, gemeentes, ingenieurs-, constructie en architectenbureaus in het vakgebied. Wij weten daarom als geen ander hoe het bedrijfsleven naar jouw CV kijkt en wat zij van jou verwachten. Tijdens deze training krijg je nuttige informatie en tips om ervoor te zorgen dat jouw CV netjes in orde is wanneer je gaat solliciteren voor een afstudeerstage of (bij)baan! Laurie van Bemmel en Marjolein Reenalda hebben ruime werkervaring als recruiter / loopbaancoach bij Enginear en hebben heel wat CV's voorbij zien komen. Tegenwoordig wordt het medium LinkedIn ook veel voor professionele doeleinden ingezet, dus ook daar zullen wij bij stilstaan. 

Meld je aan voor de training via de BAU website!

Voor deze training vragen wij jou om een recente versie van jouw CV up te loaden door om onderstaande knop 'Inschrijven' te klikken. Achteraf ontvang je per mail een handige hand-out met een overzicht van de informatie en krijg je de mogelijkheid om persoonlijke feedback van één van onze loopbaanadviseurs aan te vragen. Schrijf je uiterlijk in voor vrijdag 1 maart, zodat wij de workshop goed kunnen voorbereiden.

Datum: donderdag 4 maart 2021, 14:00 tot 17:30 uur

Locatie: ONLINE


Stuur je cvofStel een vraag


Delen