Workshop "Hoe presenteer jij je professioneel" - AGIS 2024 - Enginear

Workshop “Hoe presenteer jij je professioneel” – AGIS 2024

Locatie: HAS Hogeschool
Begindatum: 17 februari 2024

Tijdens jouw opleiding kom je door middel van de praktijkstages in aanraking met het bedrijfsleven. Deze periodes zijn zeer waardevol voor de start van jouw carrière! Enginear zal op de HAS hogeschool exclusief voor de tweedejaars studenten Applied Geo-Information Science een workshop geven.

Hoe presenteer jij je professioneel?

Ten eerste is het belangrijk dat je goed weet hoe het vakgebied er uitziet. Tijdens jullie eerste stage hebben jullie veel zelf mogen zien en ervaren. Deze ervaringen gaan we met elkaar delen.

We gaan samen kijken naar wat er allemaal mogelijk is in jouw vakgebied. Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat er goed bij jou past. We leren jou over hoe je daar voor jezelf achter kunt komen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals jouw persoonlijkheid, passies en drijfveren die jou gaan helpen om erachter te komen welke stage echt bij jou past! Daarnaast krijg je praktische tips over hoe je deze zelfkennis kunt inzetten in jouw zoektocht naar een stagebedrijf. 

Voor deelname kun jij je aanmelden door op onderstaande knop "Inschrijven" te klikken. 

Achteraf krijg jij de mogelijkheid om contact op te nemen met Enginear om dieper in te gaan op mogelijk individuele vraagstukken. Ook vind je hier de mogelijkheid voor persoonlijke feedback op jouw CV van één van onze loopbaanadviseurs. 

Datum:

Tijd:

Lokalen:


InschrijvenofStel een vraag


Delen