Workshop 'Hoe vind ik een passende stage?'- A.S.V. Build, maart 2024 - Enginear

Workshop ‘Hoe vind ik een passende stage?’- A.S.V. Build, maart 2024

Locatie: Hogeschool van Amsterdam
Begindatum: 31 maart 2024

Enginear zal in samenwerking met studievereniging A.S.V. BUILD voor de tweedejaars studenten een informatieve presentatie verzorgen. Deze training zal plaatsvinden op donderdag 28 maart om 15:30 locatie komt in je rooster!

Hoe vind ik een passende stage? 

Ten eerste is het belangrijk dat je goed van jezelf weet bij wat voor bedrijf je stage wilt lopen. Aniek Pleket leert jou over hoe je daar voor jezelf achter kunt komen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals jouw persoonlijkheid, passies en drijfveren die jou gaan helpen om erachter te komen welke stage echt bij jou past! Daarnaast krijg je praktische tips over hoe je deze zelfkennis kunt inzetten in jouw zoektocht naar een stagebedrijf. 

Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek?

De eerste indruk die jij achterlaat bij solliciteren is vaak essentieel. Hoe zorg je dat jij positief opvalt en die droomstage bemachtigt? De wijze van solliciteren maakt vaak het verschil tussen een succesvolle start of een afwijzing. Onderwerpen die tijdens de presentatie aan bod komen zijn: basisvaardigheden van het voeren van een gesprek, hoe maak je effectief gebruik van jouw expertise, persoonlijkheid, motivatie en de voorbereiding van de sollicitatie. En hoe belangrijk zijn een cv, motivatiebrief en LinkedIn pagina in dit proces?

Meld je hieronder aan voor de trainingsochtend, zodat wij het goed voor kunnen bereiden en voldoende materiaal meebrengen! Tevens ontvang je dan achteraf een digitaal pakket met hand-outs en andere nuttige tools die jou helpen bij het vinden van een leuke stage.


InschrijvenofStel een vraag


Delen