Workshop "How to present yourself" - BAU, maart 2023 - Enginear

Workshop “How to present yourself” – BAU, maart 2023

Begindatum: 16 maart 2023

Studievereniging STYLOS organiseert voor alle studenten van de faculteit Bouwkunde het BAU carrière evenement. Zij hebben Enginear gevraagd de bezoekers van de bedrijvenmarkt en de speeddate sessies voor te bereiden door middel van een inhoudelijk workshop "Hoe profileer ik mijzelf tijdens de speeddatesessies?". 

Op 29 maart krijg je ruim de kans om in contact te komen met interessante bedrijven. Maar hoe haal je het maximale uit de speeddate sessie en de bedrijvendag? Enginear staat maandelijks op bedrijvendagen en wij kunnen jou van praktische tips en informatie voorzien om goed voorbereid voor de dag te komen. We gaan aan de slag met het formuleren van jouw doel, geven je do's en don't's voor een bedrijvenmarkt en helpen je op weg met jouw persoonlijke pitch. Benjamin Plasschaert werkt als accountmanager Bouwkunde en komt dagelijks over de vloer bij diverse bedrijven en weet als geen ander hoe je jezelf het beste kan presenteren wanneer je in gesprek gaat met een organisatie.  

Meld je aan voor de training via de BAU website!

Voor deze training vragen wij jou om je uiterlijk voor zondag 13 maart in te schrijven, zodat wij de workshop goed kunnen voorbereiden.

Datum: woensdag 22 maart, 14:00-17:00 uur

Locatie: tba – ergens in Delft!


InschrijvenofStel een vraag


Delen