Workshop Pitchtechnieken & LinkedIn - Bouwkunde, Saxion Enschede, 2023 - Enginear

Workshop Pitchtechnieken & LinkedIn – Bouwkunde, Saxion Enschede, 2023

Locatie: Saxion Enschede
Begindatum: 1 maart 2023

Tijdens jouw opleiding en de start van je carrière zul je regelmatig in de situatie komen dat je jezelf moet presenteren. Denk hierbij aan de eindpresentatie van je afstudeeropdracht of een sollicitatiegesprek voor je eerste baan! Om jullie hier op te voorbereiden organiseert Enginear in samenwerking met docente Corina Punte een workshop "Pitchtechnieken". 

Een goede pitch van jezelf begint bij.. jezelf! Door een stukje zelfkennis te verwerven over wat jij kunt, wie jij bent en waar jij energie van krijgt vorm je de inhoud van jouw pitch. Ontdek wat jou uniek maakt ten opzichte van de studiegenoten naast je. Daarnaast heeft de vorm, de manier waarop je de inhoud overbrengt, invloed op hoe de luisteraar jouw boodschap ontvangt. We gaan in op verschillende pitchtechnieken en bekijken in welke situaties een bepaalde vorm beter of minder geschikt is. 

OOK GOED OVERKOMEN OP PAPIER/ONLINE?

Door de praktische tips en persoonlijke feedback kun jij je na afloop van de workshop goed presenteren! Tevens biedt Enginear jou de mogelijkheid om je CV hier up te loaden of jouw LinkedIn-pagina te noteren. Tijdens de workshop krijg je de belangrijkste tips mee voor jouw CV en LinkedIn-pagina. Achteraf krijg je digitaal een handige en uitgebreide hand-out met tips. Ook is er de mogelijkheid om jouw CV/LinkedIn-pagina persoonlijk te laten controleren door één van onze loopbaanadviseurs! 

Laat hieronder weten of jij bij de workshop aanwezig bent door je in te schrijven en laat je CV en/of LinkedIn-URL achter!

Locatie:


InschrijvenofStel een vraag


Delen