Workshop "Voorbereiden op jouw tweede stage" - Yuverta Velp 2023 - Enginear

Workshop “Voorbereiden op jouw tweede stage” – Yuverta Velp 2023

Locatie: Yuverta
Begindatum: 28 november 2023

Enginear is binnen kort in samenwerking met docent Stefan Smit aanwezig op Yuverta in Velp. We geven daar training aan de tweedejaars van Watermanagement en Onderzoeker natuur en milieu 

Tijdens jouw opleiding krijg je een kijkje in het bedrijfsleven door middel van de praktijkstages. Maar jouw opleiding opent deuren in een breed vakgebied. Daarom komt Aniek van Vliet langs om wat te vertellen over hoe jij de perfecte stage plek kan bemachtigen. Hoe benader je een bedrijft. Waar kan je later allemaal werken, hoe is de situatie op dit moment voor studenten en starters die op zoek gaan naar een stage en wat kun je er zelf aan doen om na je diploma een goede start van je carrière te maken? 

In de training helpen wij jou daarnaast op weg met een aantal praktische tips om goed voorbereid op zoek te gaan naar jouw tweede stage:

  • Welke stage past bij jou als persoon en jouw ambities?
  • Hoe maak je een goede maak je een goede eerste indruk?
  • Hoe zorg je er zelf voor dat je stage leuk en leerzaam is?

Schrijf je hieronder in zodat wij de training goed kunnen voorbereiden. Ook krijg je van Aniek achteraf een mail met een handige digitale hand-out met tips voor het maken van een mooi cv.


InschrijvenofStel een vraag


Delen