Workshops "Hoe vind ik een passende stage?" Civiele Techniek, HHS 2022 - Enginear

Workshops “Hoe vind ik een passende stage?” Civiele Techniek, HHS 2022

Locatie: Haagse Hogeschool
Begindatum: 5 oktober 2022

Op 5 oktober is Enginear aanwezig in de les van Jan Moes om jou voor te bereiden op je eerste stageperiode. Civiele Techniek is een brede studie en het kan daarom ook lastig zijn om jouw zoektocht naar de leukste stageplek op te starten. Laurie van Bemmel helpt jou op weg door middel van twee workshops:

Een professioneel CV

Jouw CV (Curriculum Vitae) is vaak de eerste indruk die je potentiële werkgever van je te zien krijgt, niet onbelangrijk dus! Hoe zorg je ervoor dat jouw CV de juiste inhoud bevat, zodat “de lezer” een zo realistisch mogelijk beeld van je krijgt? Graag laten we jou gebruik maken van de mogelijkheid om je CV te laten checken en daar waar mogelijk te verbeteren. Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld van de manier waarop bedrijven (projectleiders, bedrijfsleiders, HR-managers of directeuren van aannemers en adviesbureaus) jouw CV lezen en interpreteren. 

Hoe bemachtig ik een goede stageplek?

De stages die je loopt tijdens de studie zijn van grote invloed op de rest van je carrière. Hoe zorg je er nou voor dat je deze periode op een goede manier inricht? We gaan in op hoe je erachter kunt komen wat er echt bij jou past op basis van jouw persoonlijkheid door middel van de Persoonlijke Stijl Quiz. Ook zal Laurie praktische sollicitatietips geven zodat jij je droomstage- of baan bemachtigd.

Meld je aan voor deze training!

Klik op onderstaande knop "Inschrijven" en laat daar jouw cv achter. Zo kunnen we de huidige stand van jullie cv's gebruiken als basis voor de training, en kijken wat er al heel goed gaat en waar er nog ruimte ligt voor verbetering. Na afloop ontvang je nog handige hulpmiddelen en bieden wij jou de mogelijkheid om persoonlijke tips krijgen voor het vinden van een stage van één van onze loopbaanadviseurs.

Locatie: De Haagse Hogeschool

Wanneer: 5 oktober van 13:00-16:00 uur


InschrijvenofStel een vraag


Delen