Online GIS Career Day – NODE, december 2020

Begindatum: 14 december 2020

Enginear staat op maandag 14 december op de online bedrijvenmarkt tijdens de GIS Career Day georganiseerd door studievereniging NODE. Enginear begeleid jonge ingenieurs bij het maken van bewuste loopbaankeuzes.

Studenten kunnen zich bij de digitale stand melden om vragen te stellen over de arbeidsmarkt, het maken van loopbaankeuzes of wanneer je op zoekt bent naar een (bij)baan. Enginear is de specialist op het gebied van de startende carrière en richt zich dan ook alleen op de doelgroep nog in de studie tot aan het moment dat je vier jaar werkervaring hebt. Enginear werkt vanuit de visie dat het fundament van jouw loopbaan wordt gevormd door drie pijlers: expertise, persoonlijkheid en motivatie. Na een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of via Microsoft Teams zal gekeken worden welke functies en bedrijven bij jouw ambities aansluiten alvorens wij met jou jouw carrière creëren.

Kom langs bij Enginear!

Keuzestress, weet je niet welke kant je op wilt, welke functie bij je past of welk specialisme bij je past? Kom naar de digitale stand voor een kort gesprekje met een van onze loopbaanadviseurs of voor de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek te plannen bij ons op kantoor! We zien je daar!

Locatie: volg de kanalen van NODE

Datum: 14 december 2020

Tijdstip: 13:00-17:00 uur 


Meld je aanofStel een vraag


Delen