Online Workshop – Hoe vind ik een passende stage?


Een digitaal pakket voor studenten in het vakgebied van de Gebouwde Omgeving!

Begindatum: 30 april 2020

De corona crisis houdt iedereen bezig. Op dit moment is er geen fysiek onderwijs meer mogelijk en voelt het misschien alsof je studie even stilstaat. Maar volgend jaar mag jij in september starten op een leerzame stageplek in jouw vakgebied. In samenwerking met hogeschooldocenten door het land hebben we een digitaal pakket ontwikkeld om jou klaar te stomen voor de zoektocht naar deze stage.

  • Een hand-out met tips voor een goed cv / LinkedIn pagina + de mogelijkheid jouw cv / LinkedIn pagina profesisoneel te laten checken door een loopbaanadviseur;
  • Tips voor de voorbereiding en het voeren van een goed sollicitatiegesprek;
  • Een video met informatie hoe jij erachter kan komen welke stage er het beste bij je past en hoe je die motivatie goed kan overbrengen aan het bedrijf;
  • Een actuele mini-podcast met tips over stage zoeken tijdens de coronacrisis en video-solliciteren.

Sta niet stil en blijf bezig met jouw toekomst. Schrijf je in via onderstaande knop en ontvang alle informatie en tips gratis per mail!

Over Enginear

Enginear helpt studenten en starters in het vakgebied van de gebouwde omgeving met informatie en tips over de arbeidsmarkt. Zo helpen we je bij het vinden van een leuke stage, helpen we studenten bij het vinden van relevante (zomer)bijbaan en geven we advies over de keuze tussen doorstuderen na het hbo of het vinden van je eerste baan. Ons doel is om jou te helpen met het maken van bewuste keuzes in jouw carrière!


InschrijvenofStel een vraag

Deel dit evenement