Online Workshop – “Slim solliciteren”


Hoe bemachtig jij jouw droombaan?

Begindatum: 10 juni 2020

Enginear biedt een online workshop aan voor alle studenten in het vakgebied van de gebouwde omgeving. In deze presentatie helpt Laurie van Bemmel jou bij het ontdekken van de huidige arbeidsmarkt en hoe je in deze markt de juiste keuzes maakt. Want ''Welke functies en rollen passen bij mij?'' en ''Hoe kies ik nu de juiste afstudeerplek of startersfunctie?''. Daarnaast gaan we in op het sollicitatieproces, zodat je voorbereid bent op je persoonlijke pitch en de salarisonderhandeling. 

Meld je aan en ontvang de digitale workshop "Slim Solliciteren" per mail. Deze workshop kun je bekijken wanneer het jou goed uitkomt.

OVER ENGINEAR 

Enginear helpt studenten en starters in het vakgebied van de gebouwde omgeving met de overstap van studie naar de arbeidsmarkt. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van inhoudelijke workshops en trainingen, persoonlijke CV tips en loopbaanadviesgesprekken. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers in het vakgebied waar je aan de slag kunt als werkstudent of starter. Aan de hand van jouw expertise, persoonlijke stijl en drijfveren helpen wij jou met het maken van bewuste keuzes in jouw carrière!


InschrijvenofStel een vraag

Deel dit evenement