Workshop “Leren solliciteren en profileren” – Bouwkunde Bedrijvendagen 2017

Locatie: Eindhoven
Begindatum: 15 november 2017

In samenwerking met de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen geeft Enginear een presentatie voor bachelor- en masterstudenten voor de Technische Universiteit Eindhoven. Deze presentatie vindt plaats op de trainingsdag voor soft skills die de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen organiseert op 15 november 2017. Onze training zal plaatsvinden van 9:00 tot 10:30 uur. Meer informatie hierover vind je op http://bouwkundebedrijvendagen.nl. Let op: alleen als je je inschrijft via onderstaande knop ben je verzekerd van deelname aan de training!

In deze interactieve presentatie gaan wij in op de vraag hoe je jezelf het beste kunt profileren op de arbeidsmarkt en geven wij tips omtrent het hele sollicitatieproces. Dit specifiek gericht op de bouwsector. Naast deze workshop geven wij alle deelnemers de mogelijkheid om hun CV vooraf te laten checken, hier begint het solliciteren mee ten slotte! Een goed CV is van belang om aan tafel te komen voor een sollicitatie naar een (bij)baan of stage. 

CV Check
Graag laten we jou gebruik maken van de mogelijkheid om je CV gratis te laten checken en geven jou op papier persoonlijke tips om je CV te verbeteren.  
Onze focus is gericht de volgende onderdelen:
–          Taal; overzichtelijkheid en lengte
–          Relevantie van de informatie
–          Opmaak; lay-out
–          Keuze format; functionaliteit
–          Overbodige of ontbrekende informatie

Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld van de manier waarop bedrijven (projectleiders, bedrijfsleiders, HR-managers of directeuren van aannemers en adviesbureaus) jouw CV lezen en interpreteren. 

Upload jouw CV door op onderstaande link te klikken en ontvang jouw persoonlijke tips tijdens de presentatie. Je kunt voor verdere terugkoppeling hierover of voor extra vragen ook langskomen bij onze stand op de bedrijvendag zelf. Hier zal Enginear de hele dag aanwezig zijn en is er voldoende ruimte om te sparren over jouw CV of eventuele vragen wat betreft solliciteren. 
Belangrijk: doe dit voor vrijdag 10 november zodat wij tijd hebben alle CV's goed te bekijken! 


InschrijvenofStel een vraag

Deel dit evenement