Workshop “Voorbereiden op jouw tweede stage” – Helicon Velp 2020

Begindatum: 23 november 2020

Op maandag 23 november van 15:00 – 16:30 uur is Enginear in samenwerking met docent Joost Koks aanwezig op het Helicon in Velp. We geven daar training aan alle tweedejaars van Watermanagement. 

Tijdens jouw opleiding krijg je een kijkje in het bedrijfsleven door middel van de praktijkstages. Maar jouw opleiding opent deuren in een breed vakgebied. Daarom komen Aniek van Vliet en Laurie van Bemmel langs om wat te vertellen over hoe de arbeidsmarkt in jouw vakgebied eruit ziet. Waar kan je later allemaal werken, hoe is de situatie op dit moment voor studenten en starters die op zoek gaan naar een stage en wat kun je er zelf aan doen om na je diploma een goede start van je carrière te maken? 

In de training helpen wij jou daarnaast op weg met een aantal praktische tips om goed voorbereid op zoek te gaan naar jouw tweede stage:

  • Welke stage past bij jou als persoon en jouw ambities?
  • Hoe maak je een goed cv en maak je een goede indruk bij het kennismakingsgesprek?
  • Hoe gebruik je jouw netwerk om een leuke stage te bemachtigen?

Schrijf je hieronder in zodat wij de training goed kunnen voorbereiden. Ook krijg je van Laurie achteraf een mail met een handige digitale hand-out met tips voor het maken van een mooi cv.

We zien elkaar online!


InschrijvenofStel een vraag


Delen