Vacature: Accountmanager civiele techniek, regio Gouda

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf met een klein team. Wij werken dagelijks naar één doel: het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Het huidige team van accountmanagers bestaat op dit moment uit 6 ambitieuze adviseurs, namelijk: Frank Roeland, Arjan de Graaf, Rik Wielink, Lisa van der Schelde, Jamell Steevensz en Benjamin Plasschaert. Frank houdt zich momenteel bezig met het netwerk van bedrijven in de civiele techniek sector in de Randstad. Met hem zal je daarom intensief samen gaan werken om dit netwerk uit te breiden.

Daarnaast werk je veel samen met onze loopbaanadviseurs, werkzaam in Gouda zijn: Laurie van Bemmel, Thomas van Tuijl en Marjolein Reenalda. Met hen werk je daarom het meest samen. In Deventer werken momenteel twee loopbaanadviseurs, namelijk Romy Karselius en Aniek van Vliet. Als klein en hecht team vindt er veel overleg plaats op een informele manier. Tegelijkertijd houden we elkaar scherp en stimuleren we elkaar het beste uit onszelf en uit het team te halen. Sta jij open voor deze intensieve manier van samenwerken en heb jij zin om je op deze manier te ontwikkelen? Dan pas je wellicht goed in het team!

 

Wat kun je verwachten van een gemiddelde werkdag als accountmanager bij Enginear?
9:00    Samen met de andere accountmanagers heb je een kort overleg om de week te starten. Wat speelt er allemaal en hoe kunnen jullie elkaar hierin helpen?
9:30    Je hebt een aantal belafspraken staan met bedrijven om een eventuele samenwerking te bespreken.
11:00   De bedrijven zijn enthousiast en willen graag een kennismakingsgesprek met jou inplannen. Je bent een half uur bezig deze te administreren en de afspraken in je agenda te zetten.
11:30    Je belt een student die vanmiddag op gesprek gaat bij één van jouw bedrijven voor een inhoudelijke bijbaan. Je wilt de student graag goed voorbereiden op het gesprek en nog wat tips meegeven zodat hij een goede indruk achterlaat bij het bedrijf.

12:00    Lunchtime!

12:30    Je rijdt naar een opdrachtgever in Rotterdam zodat je bij het gesprek kunt zijn van de student die graag een bijbaan wilt bij deze aannemer. Het is een leuk gesprek en er lijkt een goede klik te zijn tussen beide partijen.
13:30    Nu je toch in Rotterdam bent, ga je ook meteen langs een andere opdrachtgever om te horen wat er bij hen allemaal speelt. Je hoort dat ze net weer een grote opdracht hebben binnengehaald en ze dringend op zoek zijn naar junioren. Je adviseert hen over het profiel en studierichting die goed bij deze opdracht aansluit.
15:00    Terug op kantoor. Je bespreekt de situatie van jouw opdrachtgever direct met de verantwoordelijke loopbaanadviseur.
15:30    Je hebt een adviesgesprek met een starter die wo civiele techniek heeft gestudeerd. Zij is nog behoorlijk zoekende in wat voor baan er bij haar past. Je hebt een goed gesprek en geeft haar advies. Jullie maken afspraken over het vervolg: wat kun je voor haar betekenen?
16:30    De opdrachtgever belt naar aanleiding van het sollicitatiegesprek eerder vanmiddag, de student mag over 2 weken starten!
16:45    Je belt de desbetreffende student op om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is erg blij met deze kans.
17:00    Je rondt je dag af met administratie en het beantwoorden van mails. Ook kijk je even wat je de volgende dag op de planning hebt staan: het geven van een training op de Haagse Hogeschool in Den Haag.

 

Een zeer afwisselende dag en functie dus. Wat moet je hiervoor in huis hebben?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die óf een studie heeft gevolgd aanverwant aan civiele techniek óf een aantoonbare affiniteit heeft met deze sector. Daarnaast staan wij ook open voor studie achtergronden richting commerciële economie, small business and retailmanagement of andersoortige commerciële opleidingen. Je hebt in ieder geval (bijna) een hbo- of wo- diploma op zak; Je hebt aantoonbare affiniteit of ervaring met het werken binnen een commerciële omgeving; Je kunt vertrouwde en persoonlijke relaties opbouwen met zowel de managers en bedrijfsleiders van organisaties, als de jonge ingenieurs; Je bent niet bang om advies te geven en managers of bedrijfsleiders op te bellen. Ook vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Je houdt van nauw samenwerken in een team waar een informele werksfeer heerst; Je herkent je in de volgende eigenschappen: Ondernemend, oprechte nieuwsgierigheid, lef, goede communicatieve vaardigheden; Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen en vindt het leuk om betrokken te zijn bij strategische plannen voor de groei van Enginear.

 

Arbeidsvoorwaarden
Bij Enginear kun je rekenen op een intensief en op maat gemaakt opleidingstraject. Naast het leren kennen van de functie en Enginear, neem je regelmatig deel aan trainingen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een snelle groei en ontwikkeling! Daarnaast is er altijd veel ruimte voor (één-op-één) coaching; meerdere inhoudelijke trainingen per jaar met het hele team; een persoonlijk ontwikkelplan met een externe coach; veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief; goede werkomstandigheden zoals verstelbare bureaus, ergonomische balansstoelen, fietsen achter je bureau en tafeltennissen. Uitstekende arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair), vrijdagmiddagborrels en verschillende uitjes met een team van ambitieuze, jonge mensen!

 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met je aan om te zien of jij een match vormt met ons team en de werkzaamheden! Neem hiervoor contact op met Marjolein Reenalda.

E  Marjolein@enginear.nl
M  06 – 361 848 78
W  www.enginear.nl

Deel dit artikel