Vacature: Accountmanager civiele techniek, regio Utrecht

Na het succesvol openen van onze tweede vestiging in Deventer, is Enginear nu op zoek naar een ambitieuze en ondernemende accountmanager die samen met ons een succes gaat maken van de nieuwe vestiging in Utrecht! Help jij ons de volgende stap te zetten en door te groeien?

Als accountmanager sta je aan het begin van alle processen. Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk met opdrachtgevers en spart met managers van bedrijven en overheden over de invulling van hun personele vraagstukken gericht op de instroom van jonge ingenieurs. Daarnaast heb je ook de verantwoordelijkheid van een werkgever. Wij bieden de uitdaging om in de functie van accountmanager de ultieme combinatie te maken tussen inhoud, commercie en management. Wij gaan voor duurzame relaties en zijn door onze visie en innovatieve aanpak onderscheidend in de markt van de arbeidsbemiddeling.

Aangezien Enginear hard groeit, openen wij najaar 2020 een nieuwe vestiging in Utrecht. Kom jij hier vandaan of heb je affiniteit met deze regio? Dan zou je hier een mooie rol in kunnen spelen! Naast Arjan de Graaf zal jij van deze vestiging een succes gaan maken. Dit vereist een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief, flexibiliteit en gedrevenheid. Verder zal je door deze unieke kans snel doorgroeien en ontzettend snel je managementvaardigheden, commercieel inzicht en ondernemende visie ontwikkelen. Aangezien je aan de wieg zal staan van een nieuwe vestiging, zal je eigen ontwikkeling erg snel gaan. Onder andere kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie.

 

Wie zijn wij?
Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf met een ambitieus team. Wij werken naar één doel: het creëren van carrières voor jonge ingenieurs. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en ingenieur helpen wij studenten en starters met een technische achtergrond in de gebouwde omgeving verder in hun loopbaan. Hierdoor bieden wij in deze functie de ultieme combinatie tussen inhoud, management en commercie. De matches die wij maken tussen ingenieurs en opdrachtgevers zijn gebaseerd op zelfreflectie en onze kennis over de arbeidsmarkt.

 

Wat kun je verwachten van een gemiddelde werkdag als accountmanager bij Enginear?
9:00    Samen met de andere accountmanagers heb je een kort overleg om de week te starten. Wat speelt er allemaal en hoe kunnen jullie elkaar hierin helpen?
9:30    Je hebt een aantal belafspraken staan met bedrijven om een eventuele samenwerking te bespreken.
11:00   De bedrijven zijn enthousiast en willen graag een kennismakingsgesprek met jou inplannen. Je bent een half uur bezig deze te administreren en de afspraken in je agenda te zetten.
11:30    Je belt een student die vanmiddag op gesprek gaat bij één van jouw bedrijven voor een inhoudelijke bijbaan. Je wilt de student graag goed voorbereiden op het gesprek en nog wat tips meegeven zodat hij een goede indruk achterlaat bij het bedrijf.

12:00    Lunchtime!

12:30    Je rijdt naar een opdrachtgever in Utrecht zodat je bij het gesprek kunt zijn van de student die graag een bijbaan wilt bij deze aannemer. Het is een leuk gesprek en er lijkt een goede klik te zijn tussen beide partijen.
13:30    Nu je toch in Utrecht bent, ga je ook meteen langs een andere opdrachtgever om te horen wat er bij hen allemaal speelt. Je hoort dat ze net weer een grote opdracht hebben binnengehaald en ze dringend op zoek zijn naar junioren. Je adviseert hen over het profiel en studierichting die goed bij deze opdracht aansluit.
15:00    Terug op kantoor. Je bespreekt de situatie van jouw opdrachtgever direct met de verantwoordelijke loopbaanadviseur.
15:30    Je hebt een adviesgesprek met een starter die wo civiele techniek heeft gestudeerd. Zij is nog behoorlijk zoekende in wat voor baan er bij haar past. Je hebt een goed gesprek en geeft haar advies. Jullie maken afspraken over het vervolg: wat kun je voor haar betekenen?
16:30    De opdrachtgever belt naar aanleiding van het sollicitatiegesprek eerder vanmiddag, de student mag over 2 weken starten!
16:45    Je belt de desbetreffende student op om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is erg blij met deze kans.
17:00    Je rondt je dag af met administratie en het beantwoorden van mails. Ook kijk je even wat je de volgende dag op de planning hebt staan: het geven van een training op de  Hogeschool van Utrecht.

 

Wie ben jij en wat verwachten wij van jou?

  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die óf een studie heeft gevolgd aanverwant aan de gebouwde omgeving óf een aantoonbare affiniteit heeft met deze sector. Daarnaast sluiten studies als commerciële economie, small business and retail management of andersoortige commerciële opleidingen goed aan bij deze functie. Je hebt in ieder geval (bijna) een hbo- of wo-diploma op zak;
  • Je hebt ervaring met het werken binnen een commerciële omgeving; Je kunt vertrouwde en persoonlijke relaties opbouwen met zowel managers en bedrijfsleiders van organisaties, als jonge ingenieurs;
  • Je bent niet bang om advies te geven aan organisaties en deze op te bellen. Ook vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook vind je het prettig in een team te werken waar nauw wordt samengewerkt en een informele werksfeer heerst;
  • Je herkent je in de volgende eigenschappen: ondernemend, oprechte nieuwsgierigheid, lef, goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen en vindt het leuk om zelf vorm te mogen geven aan strategische plannen voor de groei van Enginear.

 

Wat bieden wij jou?
Bij Enginear werk je in een dynamische omgeving, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Enginear kun je rekenen op een op maat gemaakt opleidingstraject. Naast het leren kennen van de functie en Enginear, neem je regelmatig deel aan trainingen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een snelle groei en ontwikkeling!

  • Daarnaast is er altijd veel ruimte voor (één-op-één) coaching;
  • een persoonlijk ontwikkelplan met een externe coach;
  • veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief;
  • goede werkomstandigheden zoals verstelbare bureaus, ergonomische balansstoelen en de mogelijkheid tot thuis werken.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair), vrijdagmiddagborrels en verschillende uitjes met het team.

 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met je aan om te zien of jij een match vormt met ons team en de werkzaamheden! Neem vrijblijvend contact op met Arjan.

E  Arjan@enginear.nl
M  06 – 50507141
W  www.enginear.nl

Deel dit artikel