Vacature: Loopbaanadviseur/recruiter, landelijk

Enginear is een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn een jong, snel groeiend en dynamisch bedrijf met een klein team. Wij werken dagelijks naar één doel: het creëren van carrières voor jonge starters en studenten met een (bouw) technische achtergrond. Door middel van kennisdeling over loopbaankeuzes en het maken van de perfecte match met bedrijven in het vakgebied helpen wij technische studenten en starters tot vier jaar werkervaring met een bouwtechnische achtergrond verder in hun loopbaan. Aangezien Enginear hard groeit zijn we op zoek naar uitbreiding van het recruitment team, bestaande uit twee loopbaanadviseurs, één evenementencoördinator en één marketing specialist.

Deze afdeling bestaat momenteel uit drie dames en één heer, namelijk Marjolein Reenalda, Laurie van Bemmel, Aniek van Vliet en Frank Horenberg. Naast de nauwe samenwerking heeft iedere recruiter/loopbaanadviseur ook eigen verantwoordelijkheden en taken. Door onze snelgroeiende organisatie en het feit dat je snel veel verantwoordelijkheden krijgt kun je snel doorgroeien en je coaching vaardigheden, commercieel inzicht en ondernemende visie ontwikkelen. Ook is er veel ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatieven.

 

Functieomschrijving
Als loopbaanadviseur bij Enginear sta je dagelijks in contact met studenten en starters. Het is jouw doel om deze doelgroep verder te helpen in hun loopbaan. Aangezien je met technische studenten, startende ingenieurs en ingenieurs met enkele jaren werkervaring werkt, kun je veel betekenen bij het vinden van een passende functie. Als adviseur bij Enginear ben je een spin in het web. Je adviseert de accountmanagers bij hun zoektocht naar de passende kandidaat, je voert adviesgesprekken met starters en organiseert inhoudelijke evenementen waardoor je in contact komt te staan met onze doelgroep. Dit zorgt voor een afwisselende werkweek waarin je zowel resultaatgericht als adviserend te werk gaat. Je voert veel adviesgesprekken, gaat langs op scholen en werkt veel nauw samen met andere collega’s binnen Enginear. De recruitmentafdeling is verantwoordelijk voor de coördinatie en marketing van zo’n 50 inhoudelijke evenementen per jaar op diverse mbo’s, hogescholen en universiteiten. Vanuit de behoefte van de opleidingen, studenten en studieverenigingen bedenken wij de inhoud van de trainingen en workshops. Verder zijn wij regelmatig te vinden op beurzen en bedrijvendagen. Jaarlijks nemen zo’n 2000 studenten deel aan deze evenementen.

 

Wat moet je hiervoor in huis hebben?

 • Je hebt 0 tot maximaal 5 jaar ervaring en een diploma behaald op hbo- of wo-niveau richting HRM, toegepaste psychologie, commerciële economie, facilitymanagement, mediamanagement of aanverwante studies;
 • Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met recruitment;
 • Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met het werken binnen een commerciële omgeving;
 • Je bent communicatief vaardig en proactief;
 • Je krijgt energie van resultaat- en doelgericht werken;
 • Werkervaring in de rol van recruiter en/of aantoonbare affiniteit met de bouwsector is een pré;
 • Je bent beschikbaar per september 2020 en woont op bereisbare afstand van ons kantoor in Gouda, Deventer of Utrecht.

 

Wat bieden wij jou?

 • Veel ruimte voor (één-op-één) coaching, meerdere inhoudelijke trainingen per jaar met het hele team;
 • een persoonlijk ontwikkelplan met een externe coach;
 • veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief;
 • goede werkomstandigheden zoals verstelbare bureaus, ergonomische balansstoelen, fietsen achter je bureau en een werkomgeving waarin thuiswerken ook mogelijk is.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair), vrijdagmiddagborrels en verschillende uitjes met een team van ambitieuze, jonge mensen!

 

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met je aan om te zien of jij een match vormt met ons team en de werkzaamheden! Neem vrijblijvend contact op met Marjolein Reenalda.

E  Marjolein@enginear.nl
M  06 – 36184878
W  www.enginear.nl

Deel dit artikel