Jubileum event 10 jaar - Enginear

succesvol teamspel met verschillende generaties op de werkvloer

Enginear bestaat 10 jaar!
Tien jaar duurzame matches van jonge ingenieurs en enthousiaste technische werkstudenten binnen de gebouwde omgeving.  En om deze mijlpaal te vieren organiseren we op dinsdag 26 september een exclusief event, voor een select gezelschap, op een unieke locatie in het midden van Nederland.

Scorend leiderschap; succesvol teamspel met verschillende generaties op de werkvloer” is het thema van deze inhoudelijke middag waarin we samen in actuele onderwerpen duiken als leiderschap, teamspel en het succes van de generatiemix.

Dit doen we op de bijzondere KNVB Campus samen met Kim Jansen en Michael Kortekaas.
Jansen is dé generatie-expert van Nederland. Zij neemt ons op een interactieve manier mee in het samenspel tussen de verschillende generaties op de werkvloer.  En Kortekaas zal in een keynote op een energieke manier zijn succeservaringen over leiderschap en veerkracht met ons delen.

Na afloop van het inhoudelijke gedeelte is er de mogelijkheid tot een rondleiding over het campus terrein en een kijkje achter de schermen van de KNVB.  We sluiten de dag dan gezamenlijk af met een feestelijke borrel om te proosten op onze prettige samenwerking en op de volgende 10 jaar!

Het gedetailleerde programma en routebeschrijving vind je verder op deze pagina.

Zien we jou ook op dinsdagmiddag 26 september?

Programma, dinsdag 26 september

  • 12.00 – 13.00: Inloop en luxe lunch
  • 13.00 – 13.15: Opening van Frank en Arjan
  • 13.15 – 14.30: Interactieve sessie met Kim Jansen
  • 14.30 – 15.00: break
  • 15.00 – 15.45: Keynote van Michael Kortekaas
  • 15.45 – 16.00: break
  • 16.00 – 18:00: Feestelijke borrel en mogelijkheid tot rondleiding over de KNVB Campus

Locatie

De KNVB Campus is onze inspirerende locatie, gelegen in de bossen bij Zeist en kijkt uit op de voetbalvelden van Oranje.

Het een-tweetje dat de KNVB Campus biedt als evenementenlocatie is uniek en als trainings- en kenniscentrum van (jong) talent is deze plek uitermate geschikt voor ons jubileum evenement!

Ook ligt het centraal gelegen in Nederland en is makkelijk met de auto te bereiken. Parkeren kan voor de deur op het campusterrein en is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem. Vanaf station Zeist pak je bus 381, deze komt langs het campus terrein. Met een OV-fiets is het een klein kwartiertje fietsen.

Adres:
Woudenbergseweg 56,
3707 HX, Zeist
Google Maps

Kim Jansen

Kim Jansen geeft presentaties, workshops, masterclasses en trainingen rondom het thema Generaties, Millennials, Gen-Z en Generatiemanagement. Daarmee verbindt zij generaties op de werkvloer en helpt ze organisaties en individuen om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden.

Ze heeft de flair, speelsheid en humor waarmee ze de zaal warm maakt voor het onderwerp.

In toekomstbestendige organisaties versterken jong en oud elkaar en daardoor wordt ieders kracht optimaal benut. Het inzetten van generatiediversiteit verhoogt de wendbaarheid, creativiteit en werkenergie van alle medewerkers! In deze snel veranderende wereld onmisbaar.

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas, bekend van TV-programma ‘Hunted”,   heeft na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie jarenlang gewerkt voor de de Politie(academie) en Defensie. Naast de fysieke gesteldheid van militairen en politiemensen trainde hij deze mensen vooral op gevechtsvaardigheden, procedures en Mentale (veer)Kracht.

In 2010 is hij zich full-time gaan richten op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving.

Al jarenlang helpt Kortekaas mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van o.a. teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid.

We nodigen je van harte uit!

Bel met je Enginear Accountmanager of stuur een e-mail naar info@enginear.nl om je aan te melden voor deze exclusieve en unieke gelegenheid.