Blog: Contracten en salarissen

Contracten en salarissen

De ervaringen van Kelly Gerbrands

Sinds april 2017 werk ik als backoffice medewerker bij Enginear. Samen met mijn collega Kim sta ik dagelijks in contact met de technische studenten en jonge ingenieurs die via Enginear een baan hebben gevonden. Ben jij (nog) niet via Enginear aan het werk gegaan? Dan is de kans groot dat jij de afgelopen periode contact hebt gehad met mijn collega’s van het recruitment- en accountmanagementteam over het vinden van een passende (bij)baan.

Als je besluit relevante werkervaring op te gaan doen zijn het onze loopbaanadviseurs die voor jou op zoek naar een passende functie bij één van onze opdrachtgevers. Wanneer ze die hebben gevonden zijn Kim en ik aan zet om je de komende periode bij te staan en te begeleiden! We beginnen met het opstellen van je contract en vervolgens zullen we je begeleiden bij het invullen en uitbetalen van je gewerkte uren. Dinsdag is voor ons een drukke dag, want dat is de dag waarop bij ons de verloning plaatsvindt. En zeker met alle festivals en vakanties voor de deur snappen we dat jij je salaris deze zomer graag op tijd wilt ontvangen!

Om alles in goede banen te leiden zijn Kim en ik dagelijks druk bezig om achter de schermen te zorgen voor een correcte verloning. Merken we dat iemand door alle zomerse uitstapjes zijn gewerkte uren vergeet in te vullen? Dan zorgen wij voor een extra reminder. Sinds dit jaar doen we dat niet alleen via de mail, maar zijn wij ook actief op Whatsapp. Doordat we nog gemakkelijker met onze werkstudenten in contact kunnen komen kunnen wij ervoor zorgen dat het salaris iedere woensdag weer op je rekening staat.