Het fundament spel - Enginear

Het fundament spel

De ervaringen van Laurie van Bemmel

 

Afgelopen week organiseerde Enginear haar jaarlijkse zomerevent. Hét moment om alle technische studenten en startend ingenieurs die wij hebben geholpen met hun carrière bijeen te brengen. Ten eerste om hen te bedanken voor hun inzet op de werkvloer afgelopen periode. Aan de andere kant om met elkaar te netwerken: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en wat zijn stappen die leeftijdsgenoten hebben gezet in hun loopbaan?

Deze editie hebben we iedereen samengebracht voor een borrel en diner bij The Colour Kitchen in Utrecht. Geheel in lijn met onze visie willen we naast alle gezelligheid een stukje inhoudelijkheid meegeven. Samen met Lisa en Frank heb ik speciaal voor het zomerevent “Het Fundament Spel” gemaakt. In de eerste spelronde hebben we de expertise van de teams getest aan de hand van een aantal feiten en fabels over cv’s, solliciteren en LinkedIn. De tweede ronde ging over gedrag en door middel van gekleurde feesthoedjes waren de teams levende pionnen in de gebaren- en muziekronde! Tot slot hebben we drijfveren 30 Seconds gespeeld waarmee de laatste punten werden verdiend en waar het fanatisme uitzonderlijke hoogtes bereikte…

Na het diner en spel hebben we nog uitgebreid nagepraat met de jonge ingenieurs. Ook hadden een aantal van hen een introducée meegenomen en hebben wij op deze manier ons netwerk uitgebreid. Ik geniet van dit soort avonden en vind het heel waardevol om me onder onze technische werkstudenten en startende ingenieurs te begeven. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen en belevingswereld, zodat wij medestudenten en jonge ingenieurs nog beter kunnen adviseren en helpen bij hun carrière!

Wil jij volgend jaar ook op ons zomerevent aanwezig zijn en bouwen aan je carrière? Kijk dan eens bij onze vacatures of er een leuke zomerbaan of werkstudentenfunctie tussen zit. Daarnaast ben je altijd welkom bij ons op kantoor voor een carrière adviesgesprek en om te sparren over de mogelijkheden voor jouw carrière.