Werkwijze tijdens corona - Enginear

Werkwijze tijdens corona

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Ook Enginear pakt hierin haar verantwoordelijkheid. Dit heeft echter wel invloed op de werkwijze die je van Enginear gewend bent. Daarom willen wij jou, studenten maar ook opdrachtgevers, op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze tijd tot een minimum te beperken.

Wij werken vanuit huis
Onze fysieke vestigingen in Gouda en Deventer zijn gesloten, maar al onze medewerkers werken vanuit huis omdat wij het belangrijk vinden dat ook jij je werkzaamheden, gesprekken en eventuele sollicitatietrajecten gewoon zo veel mogelijk kunt voortzetten.

Begeleiding en carrière adviesgesprekken voor jonge ingenieurs
Enginear gaat gewoon door met het voeren van adviesgesprekken en het geven van keuzebegeleiding waar nodig! Videobellen met onze kandidaten doen wij namelijk al heel lang! Heb jij dus tijdens deze corona-crisis wat tijd over en wil jij deze tijd gebruiken om uit te vinden wat er bij jou past en welke mogelijkheden je tijdens of na je studie hebt? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Sollicitatietrajecten voor technische werkstudenten en starters
Enginear heeft ruime ervaring met het voeren van online intake- en sollicitatiegesprekken. Door onze expertise van het vakgebied en kennis met betrekking tot arbeidsbemiddeling van jonge ingenieurs, kunnen jullie online dezelfde hoge kwaliteit van ons verwachten als offline.

Trainingen, evenementen en workshops
Al onze fysieke trainingen, evenementen en workshops op locatie zijn in ieder geval tot 1 januari uitgesteld of afgelast. Hierbij volgen wij het landelijk beleid op de voet. Wel kun je als student en starter de komende tijd een mooi online aanbod van onder andere trainingen, podcasts, video’s en artikelen van ons verwachten. Wij vinden het namelijk belangrijk om kennis en informatie te blijven delen, met name in deze tijd! Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten.

Contact
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@enginear.nl of bel ons op telefoonnummer 030-3031715. Wij wensen jullie namens het hele team van Enginear het allerbeste, blijf gezond!

Deel dit artikel