Carrière scan - Enginear

De Carrière Scan

KENNIS EN INZICHT

Door 45 minuten ONLINE in gesprek te gaan met een ervaren loopbaanadviseur krijg je inzicht in jouw meest brandende carrière vragen.

EXPERTISE

Je wordt gematcht met een ervaren loopbaanadviseur met veel expertise in jouw vakgebied,

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Het aanvragen van een carrière scan kost jou niets en je zit ergens aan vast.

Aan het eind van je studie kom je voor de keuze wat je straks wilt gaan doen. Wil je nog doorstuderen in een nieuwe opleiding? Of ga je op zoek naar een passende functie op de arbeidsmarkt? Onze ervaring leert dat het onwijs kan helpen eens kort te sparren met een onafhankelijk persoon met veel loopbaanervaring.

Daar helpt Enginear jou graag bij door middel van een Carrière Scan. In een online 1-op-1 videobelgesprek van 45 minuten kun jij jouw carrière vraag (of vragen!) stellen aan een arbeidsmarktspecialist. Zo kun je een bepaalde twijfel uit de weg helpen, actuele informatie over de arbeidsmarkt in jouw vakgebied ophalen of nieuwe inspiratie opdoen hoe je jouw oriëntatie naar een baan kunt aanpakken. Kortom: niks te verliezen!

Wat voor vragen kan ik stellen?

Alles! Maar om je een beetje een richting te geven kun je denken aan de volgende thema’s: wat voor baan past er bij mij als persoon en mijn ambities? Wat zijn de voor- en nadelen van een traineeship? Wil ik blijven werken bij mijn afstudeerbedrijf? Hoe ziet de arbeidsmarkt voor startend ingenieurs eruit? Wat is de toegevoegde waarde van een vervolgstudie voor mijn carrière?

Het helpt in ieder geval om met een concrete vraag het gesprek aan te gaan, dan haal je er het meeste uit!

Ik wil een online Carrière Scan inplannen

Wat kun je verwachten

Onze loopbaanadviseurs zijn technische consultants uit de gebouwde omgeving, HR-adviseurs of psychologen. Omdat wij dagelijks in contact staan met zowel bedrijven als studenten hebben wij diepgaande kennis van de markt en de bedrijven daarbinnen!

Wij staan voor je klaar om samen antwoord te geven op al jouw vragen. Met onze expertise kunnen wij je helpen met het creëren van duidelijkheid en inzicht het maken van bewuste loopbaankeuzes.

Lees hier meer over onze adviseurs

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Wat extra hulp tijdens mijn zoektocht is altijd meegenomen. Zeker omdat het allemaal vrijblijvend is."

~Andreas

"De adviezen waren duidelijk en goed onderbouwt zodat ik er direct mee aan de slag kon."

~Wouter

"Ze weten waar ze het over hebben, dat merk je aan alles!"

~Mark

Nieuwsgierig geworden?

Nog vragen? Of kan je op geen enkel van de aangegeven tijdslots? Neem gerust even contact op met Laurie!