CV-check - Enginear

CV-check

Gratis

We nemen gratis een kijkje naar jouw CV wanneer je deze stuurt.

Snelle reactie

Binnen een paar dagen krijg je persoonlijk feedback van ons terug.

Effectief

Wij weten hoe bedrijven denken en wat zij willen zien. Met wat tips van ons kom jij zeker aan tafel!

Misschien ben jij je nog aan het oriënteren, of misschien heb jij al een gave baan op het oog. Hoe dan ook, een belangrijk onderdeel van je sollicitatie is altijd je cv. Dit is het eerste waar een bedrijf naar kijkt. Je cv bepaald meestal of jij uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Dus wil jij op gesprek komen voor die droombaan? Dan kun je maar beter zorgen dat jij je cv goed op orde hebt. En daar helpen wij je bij Enginear graag bij.

Met meer dan 15 jaar aan specialistische kennis op het gebied van loopbaanadvies, maar ook van de gebouwde omgeving en de bedrijven daarbinnen, weten wij precies waar werkgevers op letten en hoe zij naar jouw cv kijken. Dus schrijf je in en stuur je CV mee. Dan zullen wij deze checken voor je en persoonlijke feedback terugsturen.  Het is geheel gratis en vrijblijvend!

Onze werkwijze

Om je CV te controleren en voorzien van feedback hebben wij enkele gegevens van je nodig. Daarom moet jij je altijd even inschrijven alvorens je jouw cv upload.

Nadat wij je cv hebben ontvangen gaan onze deskundige loopbaanadviseurs voor je aan de slag. Binnen 2 á 3 werkdagen kun je een mailtje van ons verwachten voorzien van persoonlijke feedback en aangevuld met een hand-out met nog enkele algemene tips.

Stuur ons je cv

Wat kun je verwachten

Wanneer wij jouw cv hebben ontvangen gaat één van onze loopbaanadviseurs er mee aan de slag. Omdat alle Enginear medewerkers zich dagelijks bezighouden met het creëren van carrières voor jonge ingenieurs, weten wij exact waar werkgevers in jouw branche op letten en waar een goed cv aan moet voldoen.

Daarmee vergoot je jouw kans om op gesprek te worden uitgenodigd aanzienlijk. Je mag ons ook altijd even bellen of appen met vragen.

Contact

De voordelen

Gratis en vrijblijvend je cv laten controleren door specialisten uit het werkveld én feedback krijgen binnen enkele dagen. Wat wil je nog meer? Vergroot dus jouw kans om op gesprek uitgenodigd te worden en stuur ons je cv.

Je kunt zelfs gebruik maken van ons netwerk bij je sollicitatie voor een technische bijbaan of startersbaan. Maar doe je dat niet, dan horen we natuurlijk ook graag of je uiteindelijk die mooie baan hebt gekregen. Daar doen wij het immers voor!

Wij geloven in het maken van bewuste keuzes. En dat begint al tijdens je studie!

"Ik kreeg diezelfde dag nog een mail met feedback en enkele punten waar ik zelf niet aan had gedacht."

~Marien

"De feedback was duidelijk en goed onderbouwt zodat ik er direct mee aan de slag kon."

~Wouter

"Ik heb de baan uiteindelijk niet gekregen, maar ik was wel op gesprek uitgenodigd."

~Aarnout

Zijn jullie services ECHT 100% GRATIS voor studenten?

Hier staan studenten vaak van te kijken, maar het antwoord is ja! Wij worden betaald door onze opdrachtgevers voor het maken van goede matches. We verdienen ons geld dus aan de klantzijde, niet de kandidaten, daar zijn we heel transparant in.
Daardoor blijven we ook onafhankelijk. Zowel jij als het bedrijf moeten bij elkaar passen en gelukkig zijn met de keuze.

Wij vinden het belangrijk dat jij je vrij voelt om bewuste keuzes te kunnen maken die bijdragen aan jouw carrière pad. Daar hoort geen opstapdrempel bij.

Lees ook eens over onze manier van werken op: enginear.nl/werkwijze

Nieuwsgierig geworden?

Laat je CV gratis en vrijblijvend door ons checken.  Je kunt je CV toevoegen bij je inschrijving middels onderstaande button. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag en je hoort zo snel mogelijk van ons.