Overzicht mogelijkheden - Enginear

Maak een keuze:

Carrière adviesgesprek

Jonge ingenieur

Wanneer je gaat afstuderen en je je eerste stappen richting de arbeidsmarkt zet heb je vaak veel vragen. Wat voor werk wil ik graag doen en welke functies of bedrijven passen daar goed bij? Welke route moet ik uitstippelen om uit te komen bij die droombaan? En hoe kan ik het sollicitatieproces het beste aanvliegen? Allemaal goede vragen. En wanneer je dit soort vragen hebt is het fijn om met iemand te kunnen sparren. Dus wil jij meer duidelijkheid in de keuzes die je in je loopbaan gaat maken? Ga dan een gratis en vrijblijvend carrière adviesgesprek met ons aan. Wij helpen je graag een stapje verder!

Lees meer

Trainingen & Workshops

Student & Jonge ingenieur

Jaarlijks organiseren wij meer dan 50 inhoudelijke contactmomenten op mbo’s, hogescholen en universiteiten in de vorm van trainingen en workshops. Benieuwd naar onze trainingen of wanneer wij bij jou in de buurt zijn?

Lees meer

CV-Check

Student & Jonge ingenieur

Met meer dan 15 jaar aan specialistische kennis op het gebied van loopbaanadvies, maar ook van de gebouwde omgeving en de bedrijven daarbinnen, weten wij precies waar werkgevers op letten en hoe zij naar jouw cv kijken. Dus stuur ons je cv en wij checken deze voor je met persoonlijke feedback!

Lees meer

(Blog)artikelen

Student & Jonge ingenieur

Op zoek naar onze mastervoorlichtingsgids of andere artikelen? Bijvoorbeeld informatie over wat je gaat verdienen wanneer je bent afgestuurd. Bekijk onze blogartikelen!

Lees meer